Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 11. helmikuuta 2018

Koiralle koti

Käytiin koiratarhalla tänään ulkoiluttamassa koiria.

Saatiin kuulla ilouutinen! Ihana Sasha tyttönen saa kodin. Vihdoin!

Perhe Saksasta adoptoi Sashan itselleen. Sasha matkustaa sinne heti kun lento saadaan järjestettyä.

Sasha muuttaa perheeseen, jolla on iso piha metsänreunassa. Perhe liikkuu luonnossa paljon ja heillä on leppoisa suuri uroskoira jonka kanssa Sasha saa leikkiä ja juosta pihalla.

Olen niin onnellinen, että suloinen Sasha saa kodin. Mulle tulee häntä ikävä, mutta samalla olen iloinen.

Sasha on ollut tarhalla yli viisi vuotta. Viisi vuotta on pitkä aika.

Barry poika menettää parhaan ystävänsä. Barry ei tule kaikkien kanssa toimeen joten toivon, että hän löytää uuden ystävän.

4 kommenttia:

 1. Ihana uutinen! Sillä tarhalla (kunnallinen), missä Vinski oli, ei ollut resursseja pitää koiria kahta viikkoa kauempaa, joten sen jälkeen ne lopetettiin, ellei omistajaa tai uutta ostajaa löytynyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä tarhaa pitää yksi nainen vapaaehtoisten voimin. Koiria ei lopeteta elleivät ole niin sairaita että on pakko. Tämä ei ole ns.tappotarha. Hän ottaa tarhalle kaikki jotka voi mutta ei tietenkään enempää kuin mihin pystyy. Jotkut koirat on ollut pitkään. Pienet koirat saa nopeammin kodin.

   Poista
  2. Ihanaa, että on ihmisiä, jotka pitää tuollaisia tarhoja ja teitä, jotka käytte siellä auttamassa.

   Poista
 2. Tarhalla on aina auttamassa vanhempi nainen ja vanhempi mies. Mahdollisesti eläkeläisiä ja he ovat todella omistautuneita näille koirille. Törmäämme joka kerta samoihin naamoihin muutenkin. Pariskuntia käy ulkoiluttamassa koiria. Eräs nuori mies vie koiria juoksemaan. Ihmiset tuo ruokaa, huopia ja pesuainetta. Maailmassa on vielä hyviä ihmisiä jotka välittää. Onneksi. Tarhalla on pelastettu monia elämiä. On hienoa nähdä kun luurankona tarhalle tuotu koiria saa painoa ja toipuu. Tai koira joka pelkäsi ihmisiä alkaa lähestyä ihmistä ja luottaa taas.

  VastaaPoista