Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 4. helmikuuta 2017

Kevättä ilmassa

Käytiin lauantaiseen tapaamme lenkittämässä koiratarhan Sashaa ja Barrya. Veimme tarhalle mennessämme Lejia nimistä pesuainetta. Sitä aina tarvitaan koiratarhalla.

Kuulimme, että Kenya totta tosiaan oli saanut kodin. Todella ihanaa!

Ainut mikä säälitti, oli Kenyan asuinkumppani Max, joka makasi ihan yksin aitauksessaan. Voi kumpa Max saisi myös pian kodin.

Tarhalla oli ihan pikkuinen koiravauva. Se oli sairas. Eräs vapaaehtoinen piteli sitä sylissään lakanan sisällä ja syötti sille ruokaa.

Vauvalla kuulemma on ripuli ja heikotus ja se oli hyvin laiha. Toivottavasti poloinen tervehtyy pian.

Sashan ja Barryn kanssa vedettiin hyvä lenkki. Kummallakin oli kevättä rinnassa kun kaikki piti haistella erittäin tarkasti.

Tänään tarhalta kolme koiraa sai kuulemma kodin. Se tekee minut iloiseksi. Koirat on niin viattomia olentoja ja ansaitsevat ihmisiltä parempaa. Joillekkin eläin on kertakäyttöTAVARA. Käsittämätöntä.

Omaa koiraamme ulkoiluttaessamme myöhemmin huomasin, että kaikkialla on jo kukkia. Kevättä on oikeasti ilmassa!

Ihanaa! Kesää kohti!

2 kommenttia:

 1. Tosi hienoa, että käytte tarhalla ja koirat pääsevät ihan kunnon lenkeille! Minuakin surettaa koirat, jotka joutuvat tarhoille ihmisten ajattelemattomuuden ja itsekkyyden vuoksi. Toisaalta on parempi viedä koira tarhalle kuin hylätä jonnekin, jos ei siitä itse pystykään huolehtimaan. Toisaalta taas koiraa ei saisi ottaa liian keppoisin perustein, vaan miettiä mitä kaikkea se vaatii.

  (lejía = valkaisuaine / kloritti)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Ihmiset ovat ajattelemattomia.

   Lejia on tosiaan kloriitti. Sillä saa homeet ja levät kuriin ja sitä käytetään pesuaineena. Löytynee jokaiselta.

   Poista