Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 8. tammikuuta 2017

Malagan vuorilla

Sunnuntain iloksi käytiin huristelemassa Montes de Malagassa eli Malagan vuorilla.

Malagan vuorilla oleva luonnonpuisto on valtava ja siellä on useita patikointireittejä. Käytiin vähän tsekkaamassa mihin kannattaisi seuraavaksi mennä tutustumaan.

Vuorilta on henkeä salpaavan upeat näköalat niin Malagaan kuin maaseudullekkin.

Kun vuorilla ajelee törmää useampaankin ravintolaan joissa voi syödä tai nauttia virvokkeita. Me hörpättiin maitokahvit matkalla yhdessä ravintolassa, josta oli huikeat näköalat.

Jos säät sallii ensi viikonloppuna, niin mennään patikoimaan sinne.

2 kommenttia:

 1. Hei. Luin tuossa sinun tekstia Muuttaminen Espanjaan. Itsellä se on ollut pitkään haave mutta nyt lähiaikoina ajatus on ihan toden teolla pyörinyt päässä. Kirjoituksesi oli hyvin hyödyllinen. Jäin kaipaamaan asunnon saannista jotain vinkkejä? Miten toimii asunnon vuokraus ns"turistina" siellä esim vuodeksi? Terkkuja täältä vähäisen lumen keskeltä! Terveisin Riitu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No itse asumme tutun kämpässä vuokralla joten vaikea sanoa sillä meillä tämä toimii melko vaivattomasti. Emme ole vuokranneet kuin vaan tutulta. Kiitos viestistäsi. Harmi ettei minulla ole antaa kokemusta vuokraamisesta paremmin.
   Täällä on paljon kyllä lyhytaikaisia vuokralaisia. Esimerkiksi monet eläkeläiset vuokraavat asunnon vain ns. talvikaudeksi.

   Poista