Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 16. joulukuuta 2016

Granadassa ei päässyt nälkä yllättämään

Tänään herättiin Granadassa kylmään ja kaatosateiseen päivään.

Käytiin syömässä hotellin hulppea aamiainen. Tarjolla oli hyvin runsas valikoima kaikkea. Hedelmiä, erilaisia myslejä ja muroja. Erilaisia leikkeleitä ja juustoja. Jugurtteja, erilaisia maitoja, leivonnaisia, lettuja, leipiä ja sämpylöitä. Tilauksesta sai munia haluamallaan tavalla valmistettuna sekä pekonia ja makkaroita.

Olo oli aika täyteläinen aamiaisen jälkeen.

Sateen takia päätimme lähteä ajoissa kotia kohti. Eilen kerkesimme mukavasti nauttimaan kaupungista.

Jätimme Alhambran linnan väliin, sillä se on niin suuri kokonaisuus johon kuluu aikaa useita tunteja. Ja olemme siellä kerran käyneet.

Eilen illalla lähdimme vielä kaupungille kävelemään ja katsomaan jouluvaloja.

Kävimme Bib Ramblan aukiolla syömässä iltapalaa. Siellä on useita ravintoloita ja terassilla voi syödä kylmälläkin säällä lämpölampun vieressä.

Iltapala oli maittavaa ja aika ähkyinä mentiin nukkumaankin.

Ostimme koiravahdille käsin tehtyä turronia tuliaisena ja turronpuodin setä kyseli, että olemmeko tanskalaisia. Ekaa kertaa meitä tanskiksiksi luultiin. Kun sanoimme olevamme Suomesta hän totesi, että melko lähelle osui. Totta.

Hotellista vielä sen verran, että NH Victoria hotellia voin suositella. Palvelu oli erinomaista, lähellä on parkkihalli autolla tulevia varten, aamiainen oli tosiaan maittava ja se on lähellä kaikkea nähtävää. 

4 kommenttia:

  1. Onko tossa ekan kuvan alalaidassa joulupukki?

    VastaaPoista
  2. Hienoja kuvia jouluvaloista. Kävimme hesassa katsomassa valojuttuja viime viikolla ja komeita oli. Kiitos kortista ja Hyvää Joulua teille! T.K&P

    VastaaPoista