Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 1. marraskuuta 2016

Visiitti Buitrago de Lozoyassa sekä patikointia

Aamusta lähdettiin joelle patikoimaan. Vaikka päällä oli useampi paita, takki, pipokin niin silti olin alkuun aivan jäässä.

Eikä ihme, sillä lämpömittari näytti neljää astetta..

Onneksi reipas kävely sai veren vähän kiertämään.

Reitti oli tosi kiva ja ruskaiset puut näyttivät aamun auringossa tosi näteiltä.
Meidän koiravanhus suorastaan pursuaa energiaa tässä kylmässä ilmastossa. Sen mielestä täällä on niin jännittävää ja uudet hajut saavat sen ihan villiksi.

Hajuja piisaa sillä täällä on villieläimiä, mutta myös valtavan paljon lehmiä ja lampaita ja ne ovat kaupunkilaiskoiralle uusi juttu.

Reippailun jälkeen vietiin koira kämpälle päiväunille ja hurautettiin lähellä sijaitsevaan Buitrago de Lozoyan kaupunkiin.
Tuo pikkukaupunki on ikivanhan muurin ympäröimä. Siellä on linna jota restauroitiin juuri.
Pääsimme kävelemään muurille ja sieltä olikin hienot näköalat.

Kaupungin kirkko soitti kelloja kovasti ja kutsui ihmisiä palvelukseen, sillä täällä on tänään pyhäpäivä. Kaikkien pyhien päivä eli Suomeksi siis sama kuin pyhämiesten päivä.

Iltapäivästä vedettiin vielä koiran kanssa pitkä lenkki ja kohdattiin taas lehmiä. Koiran mielestä lehmät tuiottivat liian uhkaavasti joten niille piti ärhennellä kahdella jalalla seisoen.

Tänään on saatu hirmuisesti raitista ilmaa ja liikuntaa joten nyt voi laittaa takkaan tulen ja juoda Lumumbaa takkatulen ääressä. Niille jotka eivät tiedä mitä Lumumba on, niin se on kuumaa kaakaota brandylla ja kermavaahdolla. Nam.

Meidän villillä lomalla herätään kukonlaulun aikaan ja käydään ajoissa nukkumaan. Täällä tulee pimeää jo kuuden maissa. Sen jälkeen voi ihailla taas tähtiä.
 

6 kommenttia:

 1. No joo, ei ehkä kauhean villiltä, mutta teidän loma kuulostaa ihanan leppoisalta. Ja miksi lomalla pitäisi olla villiä... Siinähän vaan nääntyisi rentoutumisen sijaan. Vaikka teillä on varmasti ohjelmassa paljon fyysistä reippailua, se rauhoittaa mielen arjen hyörinästä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei pidäkkään. Musta on ihanaa herätä virkeänä jo ajoissa ja käydä nukkumaan ajoissa. Tänäänkin nähtiin aamulenkillä ihana auringonnousu :)

   Poista
 2. Mukavasti väriä luonnossa tosissaankin :)

  VastaaPoista
 3. "Meidän villillä lomalla herätään kukonlaulun aikaan ja käydään ajoissa nukkumaan." Loma myös minun makuuni =)
  Upeita kuvia - kiitos niistä!

  VastaaPoista