Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 10. syyskuuta 2016

Suklailua ja keittiön uutta ilmetta

Köhästä huolimatta suunnattiin jälleen rantsuun.

Vietin muutaman tovin kalojen seurassa sukellellen ja snorklaten. Näin jälleen jättimäisen merimakkaran pohjassa. Käsivarren kokoinen mötkäle!

Väkeä on rannalla jo hieman vähemmän. Parkkipaikkojakin löytyy jo ihan eri tavalla.

Miekkonen on maalannut keittiönkaapimme valkoisiksi. Kaapit ovat vanhat ja kuluneet. Siksi ehdotin joku aika sitten "raikastus" toimenpiteitä, joilla saataisiin ilmettä paremmaksi.

Kaapit olivat tunkkaisen puun väriset ja aika lailla aikansa eläneet.

Nyt osa kaapeista on maalattu valkoisiksi ja heti näkee jo miten se raikastaa pientä tilaa. Kämpässä on heti parempi feng shui! Ja edullisesti!

Ostettiin uudet hopean väriset vetimet.

5 kommenttia:

 1. Minkä väriset ovet oli aiemmin? Nyt on ainakin tosi kivan näköiset; yksinkertaisen tyylikkäät. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis ne oli tunkkaisen puun väriset. Elähtäneet.

   Poista
 2. Juu, värillä on väliä, tuumaa tämäkin taiteilija.

  Muinainen tyttöystävä pyysi maalaamaan oven joka oli vaalea. Tylsä ovi. Kun maalasin sen puujäljitelmän mukaisesti tammioveksi, siitä tuli hirveän raskas ja just tunkkaisen näköinen.

  Joissakin maissa tumman ruskeat värit on ok, mutta suomalaisen silmin vaaleat värit sopivat silmään. Siksi kait pyykkikone ja jääkaappi ovat usein valkoiset koska se on aika neutraali. Jos itse tykkää tehdä koristeita vaikka oviin, ei muuta kuin jonkin köynöksen maalaa niin heti on uusi ilme.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puun värissä ei ole mitään vikaa, jos se on omaa silmää miellyttävää sävyä. Valkoinen on kyllä kiva raikastava pienessä tilassa.

   Poista
 3. Juu, puu on kaunis ja luonnollinen silmälle. Olipa aito tai vaikka maalattu jäljitelmä, mutta johonkin paikkoihin tumma sopii, joihinkin se vain on liian raskas.

  VastaaPoista