Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 3. syyskuuta 2016

Äänetön sairastaja

Milloin hyvät työntekijät sairastaa? Viikonloppuisin...

Eilen ääni alkoi lähteä työpäivän aikana ja nyt sitten ollaan hyvin pienellä käheällä äänellä ja kurkku on kipeä.

Meillä on töissä porukkaa ollut kesäflunssassa ja nyt minulla virus iski ilmeisesti kurkunpäähän, sillä nuhaa ei ole  (ainakaan vielä), mutta ääni on poissa lähes täysin ja päätä särkee.

Eli viikonloppu mennään leväten. Ärsyttää. Olisin halunnut uiskennella ja tehdä jotain kivaa.

Sairastaminen on tyhmää. Etenkin vapaapäivinä.

Mutta ei auta kuin levätä ja toivoa, että ääni palaa ja tauti helpottaa. Jos ääni on poissa vielä maanantaina, niin on pakko hakea sairaslomaa. Työni on puhumista, joten ilman ääntä se ei vaan onnistu.

3 kommenttia:

 1. Mulla meni kerran Kanarialla ääni IHAN KOKONAAN. Musta ei kuulunut mitään, ei edes pihinää. Lepäilin suu kiinni vapaapäivän, mutta sitten oli pakko raastautua työpaikalle "sanomaan", että en voi tulla töihin, kun ei ääntä lähde... Puhelu olisi ollut vähän liian haasteellinen.

  Tsemppiä paranemiseen, ja muista, että ei saa kuiskailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toivotaan että helpottaa pian. Ahdistaa olla puhumatta, kun normaalisti puhun paljon ja olen kovaääninen :D Tälläinen mykkyys on luonnotonta meikäläiselle..

   Poista
  2. Kiitos! Toivotaan että helpottaa pian. Ahdistaa olla puhumatta, kun normaalisti puhun paljon ja olen kovaääninen :D Tälläinen mykkyys on luonnotonta meikäläiselle..

   Poista