Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 13. elokuuta 2016

Villi meri

Meri on elänyt kovasti viikon ajan. Meidän piti taas mennä uiskentelemaan, mutta rannalla oli punainen lippu.

Punainen lippu kertoo, että meri on vaarallisella tuulella. Hyvin aaltoileva.

Punaista lippua on syytä totella. Uutisissa on paljon juttuja siitä, miten rantavahdit ovat noutaneet uhkarohkeita ihmisiä aaltojen seasta. Ihmisiä, jotka ajattelivat että meri ei heitä päihitä.

Mutta nautiskelimme rannalla kävelystä ja keli oli muuten aivan täydellinen. Joskus on niin outoa se, että vaikka ei tuule lainkaan, niin meri on villinä.

Meressä oli surffareita, jotka odottelivat täydellisiä aaltoja.

Malagan feriat alkoi ja Fuengirolassa on Sohailin linnalla keskiaikaiset markkinat.

Me ollaan vaan niin mahdottoman iltaunisia, että myöhään ei jaksa liikkua kotoa pois.

Espanjassa useimmat asiat tapahtuu myöhään illalla tai yöllä. Oikeasti.

Espanjalaiset rellestää pitkin yötä. Jopa mummot ja vaarit. Ja vauvat. Lasten elokuvat saattaa alkaa klo 22.30 . Silloin meikäläinen on jo unten mailla.

Harmittaa, kun Fuengirolassa Sohailin linnan alapuolisella rannalla esiintyisi keskiviikkona Melendi. Melendi on miespuolinen laulaja, josta tykkään. Mutta sekin keikka alkaa joskus hirmu myöhään ja töihin pitäisi herätä klo 5.00. Jos Melendi esiintyisi vaikka perjantaina mentäisiin taatusti.

3 kommenttia:

 1. Ääääääää... Mä haluisin nähdä Melendin! Mä menisin, vaikka olis kuin aikainen herätys, kerrankos se vaan kirpasee... ;)
  Meillä on Suomessakin espanjalainen päivärytmi - oli työpäivä tai vapaata. Ruoka syödään 20-22 välillä ja nukkumaan mennään 23-01. Mies pärjää vähillä unilla ja minä taas voin "normaalia" lyhyempien työpäivien vuoksi vetää vaikka päikkärit, jos siltä tuntuu. Siis siestan! :) Vapaapäivinä nukutaan 10-11 asti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me herätään töihin viideltä, joten käydään nukkumaan viimeistään kymmeneltä :D Se on toisaalta etu. Espanjalaiset elää eri rytmissä ja koska täällä on aina niin jumalaton ruuhka joka paikassa, niin saadaan olla aamuisin rauhassa :D Espanjalainen tosiaan nukkuu piiiiitkään :) ja valvoo myöhään.

   Poista
 2. Ei kuulosta yhtään pahalta.
  Kello Suomessa 02.45 ja vielä valvotaan. Ei olisi vaikea oppia unirytmiin joka on normaalia :)

  Sirkustyö kiinnostaa ja se kait onkin se josta leivän saa, kun rekkaa ei huvita enää lähteä ajamaan.

  VastaaPoista