Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 25. maaliskuuta 2016

Kaunista Pääsiäistä!

Aivan ihanan kesäisen pitkäperjantain lykkäsi! Aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta ja lämpöä on reilu 20 astetta. Meidän pihalla lähempänä kolmeakymppiä.

Pihallamme rehottaa kunnon kukkaniitty. Ruoho rehottaa ja rikkaruohokukat kasvaa villinä.

En halua leikata ruohoa niin kauan kun kukkii.

Monen mielestä voikukat ja muut villikukat pitää repiä maasta. En ymmärrä miksi. Mielestäni ne ovat kauniita.

Meidän pihalla on valtavasti perhosia, mehiläisiä ja lintuja. Ne pörräävät kukissa ja nauttivat kukkakedostamme. Ja sirkkoja on pihalla vaikka kuinka.

Jotkut pikkulinnut käyvät nakertamassa nisperoita puusta. Nisperot alkaa pikkuhiljaa olla kypsiä.

Emme tykkää oikein lampaasta, joten meidän pääsiäislounaalla nautittiin naudan sisäfilettä. Fonduutettiin lihaa ja lisukkeita. Tosi hyvää.

Jos illalla jaksaa, niin voisi mennä katsomaan pääsiäiskulkueita.

Iloista pääsiäistä kaikille!

2 kommenttia:

 1. Ihana keto tuo teidän piha, en minäkään siihen koskisi! Haluaisin kesäisin antaa tuon meidänkin pihan nurmen kasvaa "boheemiksi", mutta lehtokotiloiden torjumiseksi se pitää pitää lyhyenä.

  Musta oli hauska, kun ensin kerroit pihasta ja nurmesta ja kukista ja sitten tuli lause: "Emme tykkää oikein lampaasta..." ja kuvittelin, että olette harkinneet hetken lampaan hankkimista nurmikon leikkaajaksi! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah hah :D Lammas olisi ihana ja oon haaveillut kanoista, että saisi luomumunia aamuisin :) Mutta Jami todennäköisesti söisi kanat ja piinaisi lammasta :)

   Poista