Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Sevillasta kotiin shoppailun kautta

Eilen illalla Sevillassa kävimme vähän katselemassa jouluvaloja ja syömässä pientä suolaista hiukopalaa.

Löysimme tapas-baarin, jossa otimme makkaraa ja juustoa ja kyytipojaksi lasillisen olutta ja viiniä.

Sevillan vanha kaupunki oli tosiaan nyt joulun alla suljettu autoilta. Poliisit eivät päästäneet autoja sinne lainkaan.

Tosiaan, jos tulee autolla Sevillaan, niin harvalla hotellilla on parkkipaikkoja tai hallia. Auton voi jättää johonkin parkkihalliin, mutta tokihan se sitten maksaa.

Meillä oli Imagen nimisessä parkkihallissa auto perjantaista sunnuntaihin ja se maksoi 21,50 euroa per vuorokausi. Yhteensä reilu 40 euroa.

Ihmisiä liikkui valtavasti kaduilla ja ajoteillä. Hassua myös huomata, että vaikka illat viileni, niin Sevillalaiset jatkoivat illan viettoa terasseilla.

Tänään sunnuntaina aamulla nautimme jälleen ihanan aamiaisen. Nukuin erittäin hyvin jälleen jättimäisessä sängyssämme ja etenkin sen jälkeen, kun olin lillunut puolituntia poreammeessa illalla.

En voi muuta kuin suositella hotelliamme. Hotel Ateneo tarjosi meille juuri sitä mitä haimmekin. Saimme nauttia vanhan ajan tunnelmasta, hyvästä palvelusta, erinomaisesta aamiaisesta ja hotellin pienuuden takia fiilis oli rauhallinen ja spesiaali.

Ajoimme vielä Sevilla Style Outlet-ostarille matkalla kotiin. Se sijaitsee Sevillan ulkopuolella ja kävimme siellä ekaa kertaa maaliskuussa.

Teimme kenkälöytöjä. Ostin söpöt musta pinkit Sketchersit ja alle puoleen hintaan! Miekkonen osti kahdet Skerchersit itselleen.

Siellä oli -30% alennuksia paljon ja jos osti kahdet kengät, sai toiset vielä lisäalella.

Nyt on törsätty rahaa sitten ihan tarpeeksi. Mutta toisaalta, emme ostele joululahjoja, niin säästää sitten siinä.

Oikein mukava viikonloppu on takana. Miekkonen sai nyt vuorostaan räkätaudin. Toivotaan, että hän pääsee siitä vähemmällä kuin meikäläinen.

2 kommenttia:

 1. Onpa siellä ollut porukkaa liikkellä. Toisaalta sekin saa varmaan ihmiset liikkeelle, että tietää, ettei kaduilla ole autoja ja liikkuminen on helpompaa ja tilaa on enemmän. Onhan se tietysti myös autolliselle huonompi homma.

  On teillä kyllä ollut huippu hotelli. Sen verran kävin bookingissa kurkkimassa, että ei se ihan halpakaan ole, mutta kyllä Suomen isoimpien (ja parhaiden ?) ketjujen huoneista, mutta ei noin hienoista saa pulittaa enemmän!

  Ja noi poposet on aivan ihanat! Varmaan mukavat lenkkeillä noiden geelitäytteiden ansiosta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei se halvin hotelli ollut, mutta välillä on kiva ottaa vähän mukavampi hotelli. Etenkin kun koiran kanssa matkustaessa joutuu olemaan vähän vaatimattomammissa hotelleissa. Silloin kun koira jää kotiin voi vähän satsata :)

   Nuo kengät on maailman mukavimmat. Kuin kävelisi pehmeissä tohveleissa :D

   Poista