Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 5. marraskuuta 2015

Työelämää

Vitsi miten sitä 1,5 vuoden loman aikana unohti, miten sitä voikaan olla väsynyt työpäivän jälkeen!

Ensin olen tosiaan 1,5 vuotta käyttämättä aivojani ja sitten hyppään suoraan suureen tuntemattomaan ja aivoni joutuvat koetukselle!

En muista milloin olisin päntännyt näin paljon itselleni vierasta tietoa ja näin lyhyessä ajassa.

Samaan aikaan tuntuu hyvältä oppia ja venyttää aivojen kykyä omaksua uutta ja samalla on ihan tolkuttoman väsynyt työpäivän jälkeen.

Olen tavannut niin paljon ihmisiä viime päivinä, kuullut nimiä ja opetellut työni lisäksi tuntemaan kolleegoja. Aivoni ovat saaneet oikeasti pikku shokin pitkään jatkuneen rauhallisen oleskelun jälkeen.

Olen jossain määrin erakkomainen ihminen, että tykkään olla tosi paljon yksin. Tarvitsen rauhaa käsitellä päivän informaatiotulvaa ja miettiä ja vaan palautua. On silti ollut kiva palata ihmisten pariin vaikkakin alkuun hälinä kyllä tuntuu.

Hauskaa tähän mennessä. Eikun vaan ajoissa nukkumaan ja aamulla taas heittäytymään uusiin juttuihin!

Tänäänkin on ollut ihana ilma. Tarkenee edelleen hyvin joogailla ulkona. Nautiskelin pihallemme lankeavasta pehmeästä auringonvalosta. Juuri ennenkuin se katosi vuoren taakse.

2 kommenttia:

 1. Kuulostaa positiiviselta "shokilta". :) Onhan siinä tietysti taas opettelemista noin pitkän paussin jälkeen. Onko sulla paljonkin porukkaa ympärillä? Meidän työpaikalla on n.50-60 henkeä ja onhan uudet aina alkuun pulassa nimien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kyllä :)
   On meitä useita kymmeniä. Mukavia ihmisiä! Mulla on surkea nimimuisti. Muistan aina kasvot mutta nimiä en.

   Poista