Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 28. lokakuuta 2015

Uusi tukka ja vähän shoppailua

Aamut on jo kylmiä. Joutuu ihan pukemaan pitkiä housuja jos varhain lähtee liikkeelle. Tänään taisi olla vain 15 astetta.

Ihanaa näissä pimenevissä illoissa on se, että voi polttaa kynttilöitä. Meillä on ollut tosi nättejä auringonlaskuja täällä. Aurinko laskee tuonne vuoren taakse. Se nousee mereltä.

Kävin tänään päivällä kampaajalla. Pätkäistiin tukka takaisin sivistyneen pituiseksi. Minulla nimittäin kun tukka kasvaa, niin siitä tulee käkkärä, katkeileva ja villi. Nyt näytän taas siistiltä ihmiseltä.

Puolen toista vuoden hiusten rehotus siis tuli tiensä päähän.

Tykkään kun on taas kevyt olo ilman liikaa tukkaa. Sen inspiroimana menimme El Corte Inglesiin ostamaan minulle uutta fööniä.

Tuli sitten ostettua myös hajuvettä. Valitsin ihan uuden tuoksun. Diorin J'adoren. Minusta on kiva vaihdella tuoksuja ettei jämähdä ikuisiksi ajoiksi samaan vanhaan.

Niin ja ostin myös suomalaisesta kirjakaupasta Hemingwaysista uuden kirjan. Ken Folletin Kun suuret sortuvat. Se on trilogian eka osa ja innolla odotan, että pääsen lukemaan sitä.

Tässä kuva mm. tuoreesta tukastani. Ja niistä kauniista iltataivaista.

3 kommenttia:

  1. Hävisköhän se mun kommentti jonnekin...

    No kuiteskin, sitä piti sanomani että tosi upea tukka! Sopii sulle tosi hyvin. Näyttääkö toi vaan tossa kuvassa vai onko sun hiuksiin laitettu väriäkin?

    VastaaPoista