Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 29. elokuuta 2015

Terkut Malagan maailmanpyörästä!

Huh heijaa! En ole yleensä korkeanpaikankammoinen, mutta kun astuimme Malagan satamassa sijaitsevan Euroopan korkeimman siirrettävän maailmanpyörän kyytiin, niin kyllä jännitti!
Tämä upouusi maailmanpyörä on tosiaan Malagan satamassa ja se on korkea!

Kohosimme huimiin korkeuksiin ja sieltä ylhäältä ihan oikeasti näki yli koko Malagan kaupungin! Maisemat olivat päätä huimaavat, mutta itseäni ei enää ylhäällä pelottanut.

Koppero jossa matkustetaan ylös ja ympäri, on sisäkoppi. Se on paljon parempi, kuin sellaiset avokoppi maailmanpyörät. Avonaisissa tulee tunne, että tippuu. Tämä oli vakaa, turvallinen ja ilmastoitu, vaikkakin ilmastointi oli niin heikko, että hiki kyllä valui.

Jos sattuu Malagaan matkustamaan, niin käy kokeilemassa! Se maksaa 10 euroa per naama ja sillä saa noin viidentoista minuutin kyydin. Yhteen koppiin mahtuu noin 6-8 ihmistä, mutta nyt lauantai aamupäivästä saimme kahdestaan oman kopin, koska väkeä ei ollut juurikaan.

Tässä kuvia maailmanpyörästä!


5 kommenttia:

 1. Onpa makeet maisemat! Tämä on siis niitä, jotka kulkee hiii-taaas-tiiii sen kierroksen, eikö? Eli se 15 min. meni tohon yhteen kiekkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siinä mentiin ympäri kolme tai neljä kertaa :)

   Poista
  2. Kyllä siinä mentiin ympäri kolme tai neljä kertaa :)

   Poista
  3. Kyllä siinä mentiin ympäri kolme tai neljä kertaa :)

   Poista
  4. No se kuulostaa jo fiksummalta. Olen kuullut, että monet tällaiset tosiaan tekee vain yhden kierroksen. Kyllä mä ainakin haluaisin useamman kiepin yläilmoissa! Oiskohan Barcelonassa moista vekotinta...?

   Poista