Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 12. elokuuta 2015

Sohailin linna

Tänäänkin ollaan saatu nauttia 37 asteen helteistä.

Tuli muutamaan otteeseen uitua altaassa. Ja jos jotain hyvää, niin pyykit kuivuu ulkona silmänräpäyksessä!

Mentiin nyt illalla Fuengirolaan päin, kun Sohailin linnalla alkaa tänään keskiaikaismarkkinat. Luin, että ne alkavat seiskalta, mutta paikalle päästyämme meille sanottiin, että linnaan pääsee vasta yhdeksältä.

Siellä oli muutamat kojut jo avoinna. Siellä myytiin käsitöitä ja ruokaa. Suurin osa kuitenkin vasta availi kojujaan.

Täällä eletään melko erilaisessa rytmissä, kuin Suomessa. Kaikki tapahtuu myöhään. Esimerkiksi nämä markkinat kestää sunnuntaihin saakka ja ne on aina auki illasta yö kahteen saakka.

Suomessa herätään aikaisin ja vetäydytään kotiin alkuillasta.

Täällä kaikki tapahtuu illalla ja yöllä. Tosin, täällä on päivällä niin kuuma, että ei kukaan jaksaisi mihinkään tapahtumiin lähteäkkään kuumaan aikaan.

Usein telkusta tulee piirrettyjä ja Disney elokuvia vielä klo 23.00. Jopa lapset ovat täällä yökyöpeleitä.

Ei jääty odottelemaan yhdeksään asti, kun miekkonen on sellainen unikko nykyään, että käy arkena jo ennen kymmentä nukkumaan. Hän herää viideltä aamulla töihin, joten melko ymmärrettävää.

Vaikea uskoa, että itsekin vielä viime vuoden alkupuoliskolla heräsin klo 5:15 joka aamu töihin. Hulluutta! Olin aina niin väsynyt.

Ostin yhdestä kojusta rannekorun, jossa lukee "vivir es incredible". Suomeksi se tarkoittaa "elämä on ihmeellistä". Hyvä muistutus siitä, että sellaistahan se elämä tosiaan on!

Ihailtiin myös maisemia. Linna on kukkulalla merenrannassa ja sieltä näkyy kauas.

Sieltäkin on varmaan joskus tähyilty merirosvoja ja vallottajia.


2 kommenttia:

 1. Vitsit sä oot ruskee... Ja aivan ihana tuo koru, kaunis ajatus tuossa lauseessa.

  Meitä ihmetellään välillä, kun eletään täällä Suomessakin espanjalaisessa päivärytmissä (niin paljon kuin työaikataulut aamuisin sallii...), meillä valvotaan myöhään arkenakin ja ruoka syödään aikaisintaan kello 20 illalla. Vähän teki tänään tiukkaa töissä, kun työnantaja tarjosi ekan työpäivän lounaan ja piti syödä lämmintä ruokaa jo ennen puoltapäivää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai te ootte yökyöpeleitä ja iltasyöppöjä :D Meikäläisen ruuansulatus ei siedä raskasta iltasyömistä, joten me eletään suomirytmissä ja tykätään käydä nukkumaan kohtuu ajoissa :) Ja toisekseen, me ei tykätä ruuhkista, joten kun on aikaisin liikkeellä niin espanjalaiset vielä nukkuu :D

   Poista