Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 6. elokuuta 2015

Saunamaiset olosuhteet

On kuulkaas tämä Malagan seutu yhtä saunaa tällä hetkellä. Aivan järkyttävä kosteus. Ilma on kosteaa ja paksua ja lämpömittari näyttää 35 astetta.

Jostain luin, että kun ilmankosteus nousee 80 prosenttiin kuten nyt ja jos on lämmintä 35 astetta, niin se tuntuu 55 celsiukselta.

Aivan järkyttävä hiki koko ajan. Vaatteet märkänä ja hiki valuu vaan.

Että saunassa eletään tällä hetkellä.

Pelastin tänään altaasta vauvaliskon. Se oli hukkua ja ihan uupunut, kun sen nostin kädellä. Se antoi kuvata itseään eikä paennut. Jouduin ihan hätistämään sen pusikkoon, ettei jää linnun ruuaksi.

Sellaista tänään! Hikeä ja liskoja.

3 kommenttia:

 1. Heh, hikiliskoja... :P Entä jos sillä vaan oli tosi kuuma ja se oli pulahtanut virvoittelemaan ja sit sä menit nostamaan sen pois... Ei vaan, onneksi huomasit ennen kuin oli liian myöhäistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän altaassa on sellainen reuna, että jos sinne olento menee, niin pois ei pääse. Siihen tulee sellainen "lippa". Olen kalastanut monta liskon raatoa pois aiemmin. Olen myös ennennkin pelastanut viime hetkellä räpiköiviä reppanoita pois. :)

   Poista
  2. Meidän altaassa on sellainen reuna, että jos sinne olento menee, niin pois ei pääse. Siihen tulee sellainen "lippa". Olen kalastanut monta liskon raatoa pois aiemmin. Olen myös ennennkin pelastanut viime hetkellä räpiköiviä reppanoita pois. :)

   Poista