Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 2. elokuuta 2015

Rantsua, lounasta ja hiostavaa hellettä

Eilen ei päästy Luna Mora tapahtumaan. Tai siis oltaisiin päästy, mutta oli niin isot ruuhkat, että parkkipaikkoja oli kilometrien päässä, niin päätettiin jättää väliin.

Täällä kun pikkukylät on usein täynnä kapeita kujia ja parkkitilaa on heikosti. Mijakseen rakennettiin muutama vuosi sitten massiivinen parkkitalo, mutta nyt sekin oli täynnä. Tämä lomasesonki on hullua aikaa.

29 miljoonaa turistia on käynyt Espanjassa vuoden ekalla puoliskolla. Se on ennätys. Liekkö Kreikan epävakaa tilanne ja pohjois-Afrikan levottomuudet ajaneet tänne enemmän turisteja kuin koskaan?

Espanja kyllä tarvitsee turismista tulevat rahat, että hyvä vaan. Itse en vaan pidä ruuhkista, mutta pian ne helpottaa. Enää yksi kuukausi..

Käytiin aamupäivästä rannalla uimassa ja parkkipaikka oli kiven alla. Lounaalla käytiin äsken tuossa kylällä ja vitsi miten hiostava keli.

Tummat pilvet taivaalla lupailee sadetta, mutta sitä ei ikinä tule. Ne saavat aikaan vaan hiostavan raskaan kelin.

Lounaalla syötiin alkuun ihania sardiineita ja pääruuaksi söin paellaa. Kyllä oli hyvää.

Muuten on tullut lueskeltua pihalla ja uitua altaassa. Luen tällä hetkellä englannin kielistä kirjaa The Fiery Cross.
Se on ihan hyvä.

Koira on ollut kipeä muutaman päivän. Reppanalla on vatsa sekaisin. Liekkö kuumuus? Tai saanut pöpön haistellessaan?

Elokuu on täällä. Joko Suomessa on syksyn tuntua? Vai onko sitä ollut ilmassa jo koko kesän siellä sateisessa Suomessa?

2 kommenttia:

 1. Kanariallakin paikallisten loma-ajat oli rasittavaa aikaa, kun oli töissä rantakohteessa, ei meinannut töihin mennessä parkkipaikkaa löytää ja illalla päästä kaupungista ulos... Onneksi asuttiin ei-rantakaupungissa, paikallisten keskellä, niin siellä ei ollut hulinaa kuin joulun alla, kun porukka tuli shoppailemaan joululahjoja.

  Paranemisia Jamille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo olis parasta asua jossain syrjemmässä mihin turistit ei tulisi massoittain :D Motarit ei vedä, kaikkialla on tungosta, ei parkkipaikkoja.. mutta toisaalta turistit on hyväksi Espanjalle ja etenkin köyhälle Andalucialle

   Poista