Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 10. elokuuta 2015

Outo sääilmiö

Eilen ja tänään meitä on kohdannut odottamaton ja harvinainen sääilmiö.

Meillä satoi vettä!!!

Eilen aamupäivästä olimme lähdössä puolen päivän leffanäytökseen. Meillä on aina ovi auki, jos ilmastointi ei ole päällä ja rupesin kuulemaan outoa rapinaa. Ihmettelin ja menin kurkkaamaan ovesta, niin vettähän se ripsotteli katokseen.

Ei sitä kestänyt kuin pari minuuttia ja vettä tuli niin vähän, että ei se kasveja kovin paljoa ravinnut. Tänäänkin sitä kesti vähän aikaa, mutta sen verran kaivattua tuo sade on ollut, että menin ulos sateeseen seisomaan ja nautiskelemaan.

Päivä jatkui siitä aika tyypillisen hikisenä. Porhalsin kahden jälkeen jalan juna-asemalle (hikoilin kuin sika).

Huristelin Fuengirolaan miekkosta vastaan. Kun hän pääsi töistä käytiin luontaistuotekaupassa ostamassa minulle lisää vehnänorasjauhetta.

Sitten käppäiltiin ympäriinsä ja käytiin kahvilla. Aivan järkyttävä helle. Hikoilin edelleen kuin sika (en kyllä tiedä hikoileeko siat..).

Kotiin päästyä lenkitettiin koira ja sama hikiteema jatkui. Miten voi olla näin hiostavaa?

Ihmettelen miten on olemassa niitä erittäin elegantteja neitosia, joihin ei nämä hikikelit vaikuta millään. Junassa oli ikäiseni nainen elegantissa mustassa pitkähihaisessa (!!!??) puserossa ja mustissa pitkissä housuissa. Hänessä ei ollut merkkiäkään tukalasta kuumasta helteestä. Ja meikäläinen pyyhki hikeä nenäliinaan kun naama valuu pitkin ja poikin.

Ehkä espanjattaret omaavat erilaiset geenit. He kestävät helteet tyylikkäästi ja me "turistit" ollaan toista maata. Se on aika hassua.

Tai ehkä minä olen vaan erittäin kuumaverinen yksilö.

Sellaista tänään. Sade on edelleen tervetullut, mutta eiköhän nämä sateet ollut tässä. Outoa, että ylipäätään tuli yhtään pisaraa.

1 kommentti:

  1. Kanariallakin ne kaks päivää vuodessa kun satoi sen max. puolisen tuntia, piti aina rynniä ulos sateeseen. Pikkasen katsoi muut, että mikäs pölhökustaa tää oikein on...

    VastaaPoista