Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 31. elokuuta 2015

Elokuu loppuu ja ihmiset palaa pohjoiseen

Elokuun viimeinen päivä. Se tarkoittaa, että kuumin aika alkaa olla pikku hiljaa takana päin.

Se tarkoittaa myös sitä, että pahimmat ruuhkat alkavat olla ohi. Ihmisillä loppuu kesälomat ja meille löytyy taas helpommin parkkipaikkoja ja tilaa rannoilta.

Tuossa Malagan moottoritiellä oli elokuussa 40.000 autoa enemmän päivässä kuin normaalisti.
40.000 autoa enemmän! Ei ihme, että on ollut vähän ruuhkaa.

Nyt turistit alkaa kaikkoamaan ja saadaan nauttia ihan niistä perusruuhkista. Ei enää megaruuhkia..

Ja koska satuin lukemaan juuri Costa del Sol uutisia, niin heitän ilmaan toisen älyttömän luvun.

Espanjassa hylättiin viime vuonna 140.000 koiraa. Käsittämätön luku.

Että jos sydämessäsi ja perheessäsi olisi tilaa pienelle karvakorvalle, niin käy tsekkaamassa www.espanjankoirat.com

Sieltä voisi löytyä ihana perheenjäsen sinulle ja se ei edes ole vaikeaa. Sinun ei tarvitse matkustaa Espanjaan koiraa hakemaan, sillä se lennätetään lentokummin mukana Suomeen.

Meidän kadulla asuu nuori nainen, joka ottaa ilmeisesti kotihoitoon koiria tarhalta. Nyt siellä portin takana on pieni ruskea narttu ja kaksi hellyyttävää pientä pentua. Ne tulevat iloisesti portille morjestamaan ja työnnän aina salaa kädet portin raosta ja rapsuttelen niitä. Aivan ihania!

Lauantaina oli komea täysikuu ja otin siitä muutaman kuvan. Laitoin tähän kuvajaisia kuusta.

5 kommenttia:

 1. Mä aina silloin tällöin käyn kurkkimassa Kanarian koiratarhasivuja ja ehdottelen ukolle uutta perheenjäsentä, mutta kolme on kuulemma liikaa... mutta jos vaan joku pieni...

  Miten sä noin upean kuvan sait kuusta? Mahtava! Mäkin yritin, mutta ne kuvat ei ole kyllä mistään kotoisin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meidän Jami ei oikein hyväksy muita eläimiä joten emme voi ottaa enempää nyt. Mutta tulevaisuudessa varmasti adoptio on ajankohtainen :)
   Otin kuvat järkkärillä. Miekkonen on niin osaava, että sääti kameran asetuksia. Olen aika onneton niiden säätöjen kanssa. Tuollainen kuukuva vaatii säätöjä, että sen saa näkymään selkeänä. Kuun pinnan varjot ja kaikki.

   Poista
  2. Meidän Jami ei oikein hyväksy muita eläimiä joten emme voi ottaa enempää nyt. Mutta tulevaisuudessa varmasti adoptio on ajankohtainen :)
   Otin kuvat järkkärillä. Miekkonen on niin osaava, että sääti kameran asetuksia. Olen aika onneton niiden säätöjen kanssa. Tuollainen kuukuva vaatii säätöjä, että sen saa näkymään selkeänä. Kuun pinnan varjot ja kaikki.

   Poista
 2. Mijaksessa Miramar -ostarin takana on suht pieni koiratarha: Protectora de Animales Domésticos de Mijas Costa - P.A.D. Jos aikaa ja intoa löytyy, niin ulkoilutusapuja siellä ainakin kaivataan ja muutakin jelppiä. Tarhalta adoptoidaan paljon koiria myös tänne Suomeen.

  VastaaPoista