Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 26. heinäkuuta 2015

Imuri hajosi ja Volvo hajosi (taas)..

Tänään lähdettiin ajelemaan Mijas Costan Carrefouriin. Kaupat on näin kesällä auki myös sunnuntaisin. Tai ainakin Carrefourit ja Lidlit ovat.

Oltiin ajettu vähän matkaa, niin auton kojelaudassa syttyi punainen varoitusvalo.

Se ilmoitti, että jäähdyttimessä on jotain vialla. No ei muuta kuin auto ympäri ja takaisin kotiin. Kotipihassa se laskikin kaikki jäähdytinnesteet pihalle.

Siis joka hemmetin viikko tuosta Volvosta laukeaa jotain.. Pikkaisen turhauttavaa.

Jätettiin Volvo pihalle lepäämään ja kaivettiin autotallista Fiesta ja lähdettiin sillä käymään kaupassa.

Fiestaa saadaan lainata, mutta siinä ei ole ilmastointia, joten 40-asteen helteellä ei kovin pitkiä reissuja viitsi sillä heittää.

Oikeastaan syy miksi Carrefouriin oli asiaa, oli se, että myös imuri sanoi sopimuksensa irti. Näin ollen olimme imurin tarpeessa.

Edellinen imuri olikin palvellut 14 vuotta, joten siitä ei ole pahaa sanomista.

Ostettiin Philipsin pölypussiton imuri. Se oli kohtuuhintainen.

Miekkonen rassaa Volvoa tuolla pihalla nyt. Meidän täytynee tilata se jäähdytin ja hän laittaa sen paikalleen. Toivotaan, että Volvo saadaan sillä kuntoon.

Jos jäähdyttimen rikkoi joku vakavampi juttu, niin sitten se vaatii isompaa remonttia ja todellakin harkitsemme koko auton viemistä romuttamolle. Ei vaan ole varaa jatkuvasti elvyttää vanhaa autoa.

Voin sanoa, että meille ei enää ikinä tule Volvoa. Kaksi kertaa eniten päänvaivaa aiheuttaneet autot on meillä ollut Volvoja. Joten se siitä "Volvot on niin hyviä ja kestäviä autoja" hokemasta.

Ja meillä on vuosien saatossa ollut Seat, Saab, Peugeot, Ford, Subaru... Että kokemusta on useista autoista.

Asiasta toiseen. Jos tulee tänne Aurinkorannikolle kesälomaa viettämään, niin kantsii asentaa puhelimeen Infomedusa. Sillä lailla tietää jo ennen rannalle lähtöä onko meduusoita.

Infomedusa kertoo erikseen jokaisen rannan tilanteen. Se ilmoittaa myös lämpötilan, tuulitilanteen ja kertoo meduusan kuvalla onko niitä vai ei. Yksi meduusan kuva kertoo pienestä riskistä ja mitä useampi meduusan kuva, sen korkeampi riski.

Ihmiset voivat myös kommentoida sinne, että miltä näyttää. Usein moni kyseleekin, että onko näkynyt meduusoita ja ihmiset vastaa.

Tosi kätevää ja helppoa. Laitan pari kuvakaappausta meduusa appsista tuohon alas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti