Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 24. heinäkuuta 2015

40 Celsiusta on pikkasen liikaa

Vuoden kuumin päivä tähän mennessä. 40 astetta mittarissa ja kuuma tuuli puhaltaa.

Aamulla nautiskelin aamun viileydestä  (oli 28 astetta). Sen jälkeen olen makoillut sisällä tuulettimen vieressä. Ei jaksa mitään.

Käytiin me uima-allastarvikeliikkeessä ostamassa uusi uima-allaspumpun kansi. Siinä olikin aktiviteettia ihan tarpeeksi näihin lämpötiloihin.

Ei ole meikäläistä tarkoitettu tälläisiin helteisiin. En minä lämmintä inhoa. Mutta kohtuus lämmössäkin!

Ensi viikolla alkaa elokuu. Kuumin kuukausi ja myös koko Euroopan lomakuukausi. Se tarkoittaa taas sitä, että elokuussa kaikki paikat on täynnä turisteja. Heitä tulee tuhansittain tänne rannikolle.

Olispa jo syyskuu!

Mutta jottei menisi ihan valittamiseksi, niin sain tänään Egyptiläiseltä kummitytöltäni kirjeen. Olen Planin kautta ollut mukana kummitoiminnassa jo ainakin 8 vuotta. Hän on nyt jo 17-vuotias ja itseasiassa vuoden lopussa hänestä tulee täysi-ikäinen ja kummitoiminta osaltani päättyy.

Jossain vaiheessa pyydän varmaan uutta kummilasta. On mukava tietää, että voi positiivisesti vaikuttaa toisen ihmisen elämään ja parantaa heidän elämänlaatuaan.

Hyvää viikonloppua!

2 kommenttia:

  1. Lämmin on tosiaan kivaa tiettyyn pisteeseen asti. Joskus suomalaiset ei ymmärrä, kun he toivovat kunnon helteitä ja sanot heille, että "Ei, sä et oikeasti halua sitä, se ei ole kivaa..." Kylmää vastaan voi aina pukea lisää, mutta mitäs teet, kun tulee kunnolla kuuma...?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nimenomaan! Ihmiset Suomessa on kommentoinut mulle, että teillä on ihanaa kun on 38 astetta jne.. No ei se ole ihanaa, kun sitä jatkuu viikkoja viikkoja. Meille just annettiin oranssi varoitus. Huomiseksi luvattu 41 astetta. Sääliksi käy vanhuksia ja sairaita ja eläimiä.

      Poista