Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 5. kesäkuuta 2015

Shoppailua ja uusia hankintoja

Käytiin äsken Miramarin ostarissa tekemässä hankintoja.

Täällä ja monessa muussa Euroopan maassa on edullinen vaateliikeketju Primark. Suomalaisille se on tuttu jos ovat matkustelleet Euroopassa.

Löysin Primarkista 11 eurolla farkkushortsit. Ovat ns. boyfriendshortsit eli löysemmät. Lisäksi mukaan tarttui 4 euron toppi, jossa teksti "not all who wander are lost". Suomeksi "eivät kaikki jotka vaeltaa/kulkee ole eksyksissä".
Itseeni kyseinen sanonta on aina iskenyt, koska tykkään mennä eteenpäin ja matkustaa ja ajatus yhteen paikkaan jumittumisesta ahdistaa.

Lisäksi ostin Primarkista hiuksille tarkoitettua Arganöljyä, joka tekee kuiville hiuksille ihmeitä. Ja ostin myös Arganhoitoaineen. Kaksi euroa senkin hinta. Ei paha!

Kemikaaliosta ostin vielä kynsilakkaa ja huulikiiltoa. Yhteishintaan 4 euroa.

Kyllä nyt kelpaa matkustella!

Niin ja tilasin Suomesta ripsiväriä. Se tuli postissa eilen. Se on Mschic merkkistä ja se on Suomessa suunniteltu. Silmäni ovat alkaneet herkistyä ripsiväreille. Silmäni vuotaa ja kirvelee nykyään jos meikkaan. Siksi en ole puoleen vuoteen meikannut. Eräs tuttava suositteli tätä Mschic ripsiväriä ja ajattelin kokeilla. Maksoi 20 euroa ja toimittavat ilmaiseksi sen kaikkialle Eurooppaan. Siinä ei ole hajusteita eikä parabeenia.

Katsotaan mitä silmäni siitä tykkää. Tänään kokeilin ekan kerran. Jos kiinnostaa, niin googleta Mschic. Heillä on nettikauppa eri meikeille.

Eurooppa on aikamoisessa helleaallossa, mutta Suomessa taitaa olla kylmää. Italiaankin on luvattu yli 30 astetta..

Huomenna aamusta lähdetään. Tänään pakkaillaan vielä ja käydään iltapäivällä rannalla meressä uimassa.

Tässä kuvia ostoksistani

3 kommenttia:

 1. Ihana etenkin tuo toppi! Ja piristävän fiksu teksti kaikkien "celfie" "parental advisory" jne. printtien joukossa. Mullakin on joku halpis-arganöljyä(kin) sisältävä hiustenhoitosuihke, ja on kyllä hyvä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Argan tuotteet on hiuksille ihan must :)
   Mulla on luonnonkihara, käsitelty, levoton ja leijuva tukka :D joten tuo arganöljy pitää sen jollain tavalla kurissa ja antaa kiiltoa.

   Poista
  2. Argan tuotteet on hiuksille ihan must :)
   Mulla on luonnonkihara, käsitelty, levoton ja leijuva tukka :D joten tuo arganöljy pitää sen jollain tavalla kurissa ja antaa kiiltoa.

   Poista