Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 24. kesäkuuta 2015

Parque del Oeste

Tänään on otettu rennosti. Iltapäivään saakka kellottelin varjossa lukemassa kirjaa ja muotilehteä. Kävin myös altaassa pulikoimassa.

Olen päättänyt alkaa uimaan pidempiä matkoja. En ole mikään hyvä uimari, joten ajattelin, että uimakestävyyden kehittäminen ei olisi pahitteeksi. Sitä paitsi näillä helteillä ei oikein muuta urheilua viitsi harrastaa.

Illemmalla piipahdimme Malagaan katsomaan erästä puistoa, jossa emme ole ennen käyneet.

Puisto on nimeltään Parque del Oeste eli suomeksi Läntinen puisto.

Se on pitkulainen puisto, josta löytyy futiskenttä, koriskenttä, useita lintualtaita, koirapuisto, kukkaistutuksia, taideteoksia..

Siellä oli nuorisoa viettämässä aikaa ja juhlimassa kaverin synttäreitä. Ei viinapullojen kanssa kuten Suomessa on totuttu näkemään, vaan limppareita ryystivät.

Oli vanhuksia pelaamassa petankia, skeittareita ja perheitä pikkuisten lasten kanssa.

Tosi kiva puisto. Altaissa ui lintujen lisäksi kilpikonnia ja isoja kaloja. Liekkö jotain karppeja?

Helteet jatkuu ja huomenna tulee putkimies joten kotioloissa ollaan.


3 kommenttia:

 1. Serkkuni (matkaopas) on kesäkomennuksella Malagassa. Olispa kiva päästä joskus itsekin sinne käymään.

  Mun mielestä on ihanaa, kuinka espanjalaiset osaa juhlia ilman, että alkoholia vedetään niin kauan, että seuraavana päivänä ei muista mitä juhli ja kenen kanssa. Juuri tuumin eräänä päivänä, että enpä muuten kertaakaan nähnyt Kanarialla asuessa humalaista kanariota... turisteja sitäkin enemmän tillin tallin...

  Toinen asia, joka tekstistä osui silmään oli puistossa oma osio koirille. Niitä ei ainakaan kovin monessa puistossa Kanarialla näe. Melkeinpä useimmiten päinvastoin, koirakieltokyltit joka puiston kulmalla. Kun niissä puistoissa olisi niin ihana kulkea koirien kanssa...

  VastaaPoista
 2. Juu. Sitä en kaipaa. Suomalaista juomakulttuuria. En minäkään lasiin sylje, mutta en myöskään juo paljoa. Täällä isot karkelot ja fiestat on siitä ihania, että ihmiset eivät ole tillin tallin. Kaikissa tilaisuuksissa on viiniä tai olutta, mutta se ei ole samanlaista kuin Suomessa.
  Tuossa puistossa oli ihan oma aidattu alue koirille. Siellä karvakorvat juoksivat innoissaan.

  VastaaPoista
 3. Juu. Sitä en kaipaa. Suomalaista juomakulttuuria. En minäkään lasiin sylje, mutta en myöskään juo paljoa. Täällä isot karkelot ja fiestat on siitä ihania, että ihmiset eivät ole tillin tallin. Kaikissa tilaisuuksissa on viiniä tai olutta, mutta se ei ole samanlaista kuin Suomessa.
  Tuossa puistossa oli ihan oma aidattu alue koirille. Siellä karvakorvat juoksivat innoissaan.

  VastaaPoista