Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Miekkosen syntymäpäivä

Mielenhäiriössä päädyimme aamupäivästä rannalle. Käytin sanaa mielenhäiriö, koska ikinä koskaan ei kannata mennä kesäsunnuntaina rantsuun, jos ei halua olla kylki kyljessä kiinni vieraiden ihmisten kanssa. Rannat on tupaten täynnä sunnuntaisin.

Uiminen meressä oli nautinnollista, sillä tänään on 36 asteen päivä. Jep. 36 astetta!

Tuonne 200 km päähän sisämaahan on iskenyt 43 asteen helle.

Tänään on  spesiaalipäivä, sillä miekkonen täyttää vuosia. Sen kunniaksi menimme lounastamaan Mijakseen näköalaravintolaan. Sieltä on huimaavat näköalat merelle.

Miekkonen tilasi lehmän kyljystä ranskalaisilla ja minä otin miekkakalaa ranskalaisilla. Miekkonen otti jälkiruokaa, mutta itse tyydyin vahvaan espressoon, sillä tulin hyvin täyteen.

Sanotaan, että laiskalle tulee hiki syödessä, mutta uskon tuolla 36 asteella olleen jotain vaikutusta siihen myös.. Vaikka kyllä sitä näissä lämmöissä laiskistuukin. Ei täällä suorittaja-suomalainenkaan jaksa suorittaa. On annettava periksi raukealle lötköydelle mikä valtaa kehon.

Sen kummemmin emme synttäreitä juhli. Ehkä sitten parin vuoden päästä, kun täyttää 45.v.

Lähdemme nyt lenkittämään koiraa ja koira pääsee vesiletkun alle. Se viilentää karvakorvaa hieman. Aika raaka tuo aurinko täällä on. Auton turvavöistä meinaa saada palovammat ja paljain jaloin ei voi edes pihalla kulkea, koska kivetys on polttavan kuuma.

4 kommenttia:

  1. Joo, sunnuntai ja rannat ei ole meidänkään lempiyhtälö... Onneksi täälläkin alkaa olla jo auringonottoilmat!

    Onnuttelut miekkoselle!

    VastaaPoista