Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 29. kesäkuuta 2015

Leffaa, jäätelöä ja hellettä

Meillä on Orangen liittymät täällä Espanjassa. Ne on ns. prepaidit, koska alkujaan ei saatu muita liittymiä. Kun Espanjaan muuttaa, niin ihminen ei saa laskutusliittymää ennenkuin hällä on ollut 3 kuukautta espanjalainen pankkitili.

Siksi me otettiin prepaidit ja käytetään niitä edelleen. Niihin pystyy lataamaan verkkopankissa aina lisää puheaikaa ja aina kun tekee latauksen, niin Orange lähettää tekstiviestin, jonka mukana tulee kilpailukoodeja. Näillä koodeilla voittaa sitten aina jotain.

Joskus tulee ilmaisia tekstareita ja joskus lisää puheaikaa. Viimeksi saatiin kuitenkin leffaliput. Tänään käytettiin ne leffaliput.

Käytiin katsomassa kunnon katastrofileffapläjäys nimeltään San Andreas. Oli tosi jännä ja toimintaa täynnä. Ja mikä parasta, saatiin nauttia leffateatterin ihanasta ilmastoinnista.

Ennen leffaa käytiin kahvilassa kahvilla ja jäätelöllä. Täällä jäätelöitä on vaikka minkä makuista ja valinnan varaa riittää.

Mittari näyttää tänään reilu 35 astetta ja olen huomannut lenkillä oivaksi keinoksi märän t-paidan. Kastelen sen läpimäräksi ja se viilentää mukavasti lenkin ajan. Tosin tässä kuumuudessa se kuivuu yllättävänkin äkkiä.

Täällä puhaltava kuuma tuuli on nimeltään Terral ja se puhaltaa aina tuolta sisämaan kuumilta alueilta.

Tässä kuvia jäätelöistä. Eikö olekkin ihanan näköisiä?

4 kommenttia:

  1. Uijuijui... "Menta"a mulle pari palleroa, kiitos! Onpa hyvän näköisiä! Taidanpa tästä hiippailla tonne pakastimelle... :P

    VastaaPoista