Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 6. kesäkuuta 2015

Ensimmäinen matkapäivä

Aamusta lähdettiin ajelemaan kohti Gironaa. 1100 kilometriä taittui ihan kivasti, kun pääsee hurauttamaan pitkin kunnollisia moottoriteitä.

Muutamia kertoja pysähdeltiin matkan aikana syömään ja jaloittelemaan koiran kanssa.

Koira on ollut vuoroin innoissaan ja vuoroin tylsistynyt. Se ilahdutti minua matkan aikana työntämällä kylmän nenän niskaani ja nuolemalla tukkaani. Huomiota on saatava!

Matkalla huomasin mm. Murcian provinssin olevan todellan karun näköistä kuivaa seutua. Murcia on Cabo de Gatan yläpuolella, joten maasto on samannäköinen. Espanjan itäinen alanurkka on todella kivikkoista ja kuivaa.

Sen sijaan täällä pohjoisessa on vihreää ja metsiäkin. Lämpöä täällä Gironassa on 29 astetta. Jopa näin illallakin vielä.

Matkalla pysähdyimme "kummitus" huoltoasemalle koiraa pissittämään. Täysin hylätty huoltoasema jossa oli vielä palosammuttimetkin pihalla.

Matkalla näkyi sitruspuita, autiomaata, merta, vuoria ja metsää. Sain kuvan Pyreeneitten vuoristosta, mutta kännykällä liikkuvan auton lasin läpi ei tullut kovin laadukasta kuvaa.

Ollaan tosiaan lähellä Pyreeneitä ja Ranskan rajaakin.

Kävimme syömässä äsken ja otin lasin valkkaria, koska se kuului ruuan hintaan. Miekkonen vetäisi oluen rankan ajon päätteeksi. Nyt tulee uni silmään ihan just.

Huomenna aamusta matka jatkuu Ranskaan. Yövymme tapamme mukaan Ibis-ketjun hotellissa. Ibikset ovat koiraystävällisiä ja edullisia. Ibiksiä on olemassa eri tasoisia, joista Budget sopii hyvin tälläiseen pikavisiittiin.

Tässä kuvia tältä päivältä

3 kommenttia:

 1. Voi ihana Jami, toi eka kuva... :D Onko noi valjaat vai käytättekö sillä koirien "turvavyötä" / autovaljaita? (tai miksi ikinä niitä kutsutaankaan) Tykkääkö olla niissä?

  Ihan kuin joku leffakulissi tuo kuva, jossa on Pyreneet taustalla. Yhtäkkiä maisemasta vaan nousee vuorenseinämä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jamilla on turvavyövaljaat jotka kiinnitetään turvavyöhön.
   Ei ne haittaa sitä. Miekkonen on rakentanut takapenkille ns. lavan niin että takapenkillä ei ole jalkatilaa lainkaan vaan tasainen tila koiralle. Se viihtyy hyvin siellä.

   Poista
  2. Jamilla on turvavyövaljaat jotka kiinnitetään turvavyöhön.
   Ei ne haittaa sitä. Miekkonen on rakentanut takapenkille ns. lavan niin että takapenkillä ei ole jalkatilaa lainkaan vaan tasainen tila koiralle. Se viihtyy hyvin siellä.

   Poista