Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 9. toukokuuta 2015

Upea Välimeri

Meillä hivotaan 30 asteen rajaa lämpötiloissa. Kesäkelit hellii. Nautiskelin uima-altaan viileydestä ja olen käynyt läpi myös Cabo de Gatassa ottamiani kuvia.

Otan kuvia aina valtavasti. Rakastan valokuvaamista! Kuvaan paljon kännykälläni, sillä Samsungissa on yllättävän hyvä kamera kännykkäkameraksi. Sen lisäksi otan kuvia isommalla järkkärillä.

Ajattelin tähän liittää vielä muutamia kuvia Cabo de Gatan reissultamme. Sekalaisia kuvia merestä, ihanasta Välimerestä. Merta kuvaa aina ilolla. Varsinkin kun se heijastaa taivaan sineä tai kimaltelee kristallin kirkkaana.

Samalla kun kirjoitin tätä tekstiä, sydämeni hyppäsi kurkkuun ja pelästyin hirvittävästi. Näin äsken sivusilmällä liikettä seinällä vieressäni. Jotain suurta vilahti. Nou hätä! Se oli vaan meidän kämpässä asustava gekko. Se asuu kaapin takana ja liikkuu välillä pitkin seiniä. Pidän mielelläni liskon asunnossa, jotta se syö kaikki hirvittävät hämähäkit pois.
Ja siitä tulikin mieleeni, että pihaltamme löytyi tänään käärmeen luoma nahka. Se saattaa kuitenkin olla myrkytön Horseshoe Whip Snake, joita elää Välimeren alueella.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti