Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 27. toukokuuta 2015

Paratiisi vesiputouksella

Käytiin aamupäivästä Barranco Blancolla eli siellä salaisella vesiputouksella. Tai salaisella sen takia, että monet ei tiedä tuosta piilossa olevasta vesiputouksesta.

Siellä on kaksi kristallin kirkasta luonnonallasta. Toinen on matala ja toinen on syvä ja siinä syvässä voisi uida. Vesi vaan on niin vilpoista etten rohjennut.

Paikka on hyvin kaunis. Kuin pieni paratiisi piilossa katseilta. Sinne pääsy on hankalaa. Tieltä joutuu laskeutumaan kallioita pitkin alas ja kalliot ovat hyvin liukkaita ja sileitä. Sinne ei mene kunnollista väylää, joten vain hyväkuntoiset tai hyväjalkaiset voivat sinne mennä. Lapsia en uskaltaisi mukaan ottaa, koska osa paikoista on aika jyrkkää.

Kun alas pääsee, niin saa nauttia paratiisin rauhasta. Ihana paikka! Siellä kukki kukat ja lammen yllä lenteli sudenkorentoja ja perhosia. Satumaista!

2 kommenttia:

  1. Kuin parhaastakin Tarzan-leffasta.. Ihana pikku paratiisi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuonne ei tosiaan vahingossa eksy. Isolta tieltä pitää ajaa muutama kilsa pientä tietä ja parkata ja jatkaa jalan ja sitten vielä kiivetä tieltä alas oikeasta paikasta. Paratiisi on piilossa kasvuston alla eikä näy tielle :)

      Poista