Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 4. toukokuuta 2015

Hikiset ja eläimelliset kuulumiset

Terveiset hikipätsistä! Meillä on pari päivää ollut pilvistä, mutta +30c lämmintä ja todella tukalaa. Tänään tuulee, mutta tuulikin on kuuma.

Onneksi huomiseksi on luvattu viileämpää eli korkeintaan 25 astetta. Olen hyvin kiitollinen, että meillä on allas jossa viilentyä.

Kohtasin tänään suurimman rukoilijasirkan mitä olen koskaan livenä nähnyt. Se möllötti ulko-oven karmissa ja ei lähtenyt edes karkuun ovea avatessani.

Se tuiotteli suurilla avaruusoliomaisilla silmillään. Komea ja vähän pelottavakin olento. Sinne se jäi möllöttämään ja saaliita väijymään.

Meillä taas täällä pimeän aikaan kissat huutaa pitkin pihoja ja katuja. Kollit tappelee ja painii ja naaraat mouruaa. Ihania pikkuisia pentujakin on ilmestynyt sinne tänne. Pari päivää sitten Jopi-kolli maata rötkötti muurilla tyytyväisenä naama tappelujen jäljiltä arvilla. Jopi on meidän kadun kovin kolli. Se on monien pentujen isä. Nimesin sen Jopiksi, koska se nilkuttaa => Jalkapuoli Jopi. Jopi elää kadulla, mutta se saa säännöllisesti ruokaa eräältä rouvalta.

Eilen meille lensi ovesta sisälle pääskynen. Onneksi se lähti suosiolla, sillä koira meinasi jo saada hepulin. Pääskysillä on paljon pesiä talojen kattojen reunassa. Täällä on valtavasti pääskysiä.

Tässä kuvia siitä jättimäisestä rukoilijasirkasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti