Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 14. toukokuuta 2015

Helteisessä Puerto Banuksessa

Hurautimme Marbellaan aamusta. Käyskentelimme Puerto Banuksessa eli Marbellan kuuluisassa venesatamassa, jossa upeat toinen toistaan suuremmat jahdit kelluvat.

Siellä on yleensä kiva bongailla ns. superautoja, mutta tänään emme nähneet kuin yhden Lamborghinin ja Aston Martinin. Ei edes yhtään Ferraria, vaikka parhaimmillaan niitä näkyy joka kulmassa.

Itse ihailen mielelläni autoja, jos ne ovat spesiaaleja autoja ja nättejä. Matkaamme kuukauden päästä Italiaan ja aiomme käydä Maranellossa Ferrarimuseossa. Se on kuulemma näkemisen arvoinen paikka.

Kävimme käyskentelemässä myös tavaratalossa ja kirja-addiktina kävin tutkimassa englannin kielisten kirjojen osastoa. Ensimmäinen kirja, joka käteeni osui herätti mielenkiintoni ja vaikka minulla onkin hyllyssä varmaan 15 kirjaa odottamassa lukemista, niin minun oli ostettava se.

Luen kirjoja laidasta laitaan, mutta murhatrillerit, tietynlaiset scifikirjat ja myös historialliset teokset kiinnostavat eniten. Tällä hetkellä luen Diana Gabaldonin Outlander kirjasarjaan kuuluvaa kirjaa nimeltään The Drums of Autumn. Kiinnostava yhdistelmä aikamatkailua ja historiaa ja romantiikkaakin.

Hyllyssä odottaa mm. Lars Kepleriä, Khaleid Hosseinia ja Tess Gerritsenia.

Tässä kuvia Puerto Banuksen visiitiltä. Helle on noussut yli 30 asteen jo.. Kuvissa näkyy usvaa, joka on tyypillinen ilmiö täällä tosi kuumina päivinä. Nyt ilma on todella lämmin suhteessa meren lämpötilaan ja se luo helleusvaa.

3 kommenttia:

 1. Minäkin ajattelin kesälomalla lukea Kepleriä; mulla olis vuorossa Tulitodistaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vuorossa Nukkumatti :) Tulitodistaja oli hyvä. Karmiva mutta hyvä.

   Poista
  2. Minulla on vuorossa Nukkumatti :) Tulitodistaja oli hyvä. Karmiva mutta hyvä.

   Poista