Sivun näyttöjä yhteensä

lauantai 2. toukokuuta 2015

Grillattuja sardiineita ja hellettä piisaa

Meillä alkoi tosiaan kesä! Tuleviksi päiviksi on luvattu +29 lämmintä ja tänäänkin on ollut kuuma! Koira makaa mielellään varjossa fiikuksen alla.

Aamupäivästä kävimme ostamassa lähikaupasta sardiineita ja grillihiiliä. Tuoreet sardiinit maksaa 2,50e kilo. Miettikää!!! Ei ole hinnalla pilattu.

Sardiinit on suomalaisille usein tuttuja vain säilykkeistä, mutta täällä niitä grillataan paljon ja ne ovatkin ihan mielettömän hyviä grillattuna!

Suomessa kaikki ruoka on kallista. Juuri näin erään miehen tekemän vertailun, jossa hän osti samat ruokatuotteet Espanjasta ja sitten Suomesta. Sama ruokakori maksoi Suomessa 70e ja Espanjassa 28 euroa. Täällä tosiaan saa syödä pikkurahalla erittäin hyvää laadukasta ruokaa.

Uin altaassa ja vesi on lämmentynyt taas. Grillailimme ja kävimme iltapäivällä rannalla käyskentelemässä ja minä bongailin simpukankuoria. Merivesi on vielä vähän viileää, mutta rannalla oli väkeä aurinkoa palvomassa.

Lämpöä täältä sinne Suomeenkin!

3 kommenttia:

 1. Mä näin sen saman ruokakorivertailun. Harvemmin onnistui ruokakaupasta yli 50 eurolla ostamaan tavaraa. Kanariallakin kuuluu lämpötilat nousseen 30 asteeseen...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Joskus sitä täällä ohan yllättyy kuinka halvalla pääsee. Saan varmaan halvauksen kun täältä palaa jonain päivänä Suomeen

   Poista
  2. Totta. Joskus sitä täällä ohan yllättyy kuinka halvalla pääsee. Saan varmaan halvauksen kun täältä palaa jonain päivänä Suomeen

   Poista