Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 8. toukokuuta 2015

Cabo de Gata ja El Playazon ranta

Palasimme hetki sitten Cabo de Gatasta takaisin kotiin tänne Malagan provinssiin.

Parin päivän loma upeassa Cabo de Gatassa vierähti nopeasti. Oli todella kivaa.

Asuimme tosiaan aika lailla keskellä ei mitään ja illalla kun astuimme pihalle tähtiä katsomaan kuului sammakkojen kurnutusta ja outoja eläinten ääniä. Sellaisia mitä ei kaupungissa kuule.

Luonnon kauneutta arvostaville ja esimerkiksi patikoimisesta nauttiville erinomainen kohde lomailla. Kesällä upeat rannat tarjoavat snorklauksesta kiinnostuneille ja sukeltajille upeat mahdolisuudet ja ihan auringonpalvojatkin nauttii taatusti. Bilehileiden kannattaa välttää tätä paikkaa,  sillä yökerhoja ei ole.

Tässä kuvia eiliseltä illalta El Playazon rannalta. Hauskoja tuliperäisiä kallioita ja vedenalaisia luoliakin näytti olevan. Upea paikka! Sinne ajettiin kuuman autiomaisen laakson läpi. Vesi oli kirkasta ja maisemat upeat! Tänne haluan uudestaankin. Haluan pulahtaa laavakalliolta aaltoihin kuin pieni merenneito.

Ja muutama kuva myös meidän asuinpaikasta joka oli siis Olivares Rural. Suosittelen. Olimme erittäin tyytyväisiä ja ottavat koiravieraita myös. Löytyy mm. Booking.comista.

3 kommenttia:

 1. Teillä on selvästi ollut hyvä reissu! Toi vesi on kyllä kauniin turkoosia, niinkuin aiemmin jo kirjoititkin. Oliko siellä paljon muita ei-paikallisia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei muisteta nähneemme ulkomaalaisia. Ei taida olla varsinainen sesonki vielä. Esim. mehän oltiin ainoat asukkaat meidän villakompleksissa :D Edellinen viikonloppu oli buukattu täyteen koska oli vappu+paikallinen äitienpäivä ja perjantai vapaa.

   Poista
  2. Ei muisteta nähneemme ulkomaalaisia. Ei taida olla varsinainen sesonki vielä. Esim. mehän oltiin ainoat asukkaat meidän villakompleksissa :D Edellinen viikonloppu oli buukattu täyteen koska oli vappu+paikallinen äitienpäivä ja perjantai vapaa.

   Poista