Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Aurinkoiset terveiset Cabo de Gatasta!

Aamusta lähdimme huristelemaan tänne Cabo de Gataan. Kolmisen tuntia kesti matkata tänne. Ennen kuin asetuimme vuokraamaamme kämppään, kävimme picnicillä rannalla. Upeat maisemat ja kuuma!

Näimme ratsastajia, tuulimyllyjä, niittyä ja autiomaata. Täällä Cabo de Gatassa on kuvattu paljon vanhoja lännenelokuvia, kuten esimerkiksi Clint Eastwoodin pätkiä ja eräällä rannalla on kuvattu mm. Indiana Jones ja Viimeinen ristiretki elokuvan kohtauksia.

Täällä on ilmeisesti manner-Euroopan kuivin autiomaa. Ja paikoin maisema onkin melko karua.

Asetuimme pikkuiseen vuokravillaan, joka sijaitsee aika keskellä ei mitään. Ympärillä on oliivipuita. Tässä on muutama villa rykelmässä, mutta olemme ainoat asukkaat. Saamme nauttia upeasta uima-allasalueesta omassa rauhassa. Villa itsessään on oikein söpö ja siisti. Meillä on takkakin, mutta nyt on niin lämmin ettei sitä viitsi lämmittää.

Villa on hyvin varusteltu kaksio. Täällä viihtyisi vaikka pidempäänkin. Vain lintujen laulu kuuluu. Muuten on niin rauhallista.

Huomenna ajattelimme mennä aamusta patikoimaan ja sitten rantoja tsekkailemaan.

Tässä kuvia tältä päivältä.

2 kommenttia:

  1. Onpa idyllisen kaunis paikka! Odotan innolla lisäraportteja reissultanne. Maisemat on ehkä eniten Kanariaa muistuttavat, mitä kuviasi olen katsellut tähän mennessä. (olipas selkeä lause...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täällä on kaunista. En ole Kanarialla käynyt mutta voi ollakin :)

      Poista