Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Kesäinen viikonloppu ja erinomaista pöperöä!

Viikonloppu on mennyt leppoisissa ja lämpimissä merkeissä. On ollut ihanan kesäistä ja aurinkoista.

Eilen aloitin aamun joogaamalla pihalla. Tuli ihan älytön hiki auringon porottaessa. Mentiin joogan jälkeen aamusaunaan ja käytiin altaassa uimassa saunasta käsin. Vitsi miten rento ja raukea olo tuli sen jälkeen. Sitten kokkailtiin ja lenkkeiltiin ja syötiin jäätelöä. Täydellinen lauantai!

Tänään aamusta hurautettiin Ardalesjärville. Idea oli mennä sinne syömään lounasta, mutta järvillä oli niin paljon väkeä ja ravintolat tupaten täynnä, että ihailtiin vaan maisemia ja ajettiin takaisin rannikolle ja syötiin ihana lounas rannalla.

Minä söin tuoretta Doradaa ja miekkonen söi Lubinaa. Ihania kaloja molemmat. Niiden kanssa oli "espanjan perunoita" eli runsaassa öljys paistettuja perunan viipaleita sipulin ja paprikan kanssa. Hirmu hyvää! Alkupalaksi meille tuotiin talon puolesta paistettuja munakoison siivuja.

Kesäiset sunnuntaiterkut siis täältä! Alla kuvamatskua viikonlopulta.

3 kommenttia:

 1. Sais suomalaiset ravintolat ottaa oppia annoskoosta...

  Tännekin on luvattu taas ensi viikolle kesäisempää keliä. Pakko sanoa muuten, että tällaista ei-saunojaa huvitti lause: "Tuli ihan älytön hiki... mentiin saunaan..." :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suomalainen saunoo kelillä kuin kelillä ;D Kyllä me elokuun +38 asteen helteilläkin saatettiin laittaa sauna lämpenemään.

   Poista
  2. Suomalainen saunoo kelillä kuin kelillä ;D Kyllä me elokuun +38 asteen helteilläkin saatettiin laittaa sauna lämpenemään.

   Poista