Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 9. huhtikuuta 2015

Centre Pompidou Malaga - Taiteita katsomassa

Malagan suosio matkailijoiden keskuudessa kasvaa, eikä ihme! Ihan hiljattain tänne on avattu kaksi uutta taidemuseota ja ensivuonna pitäisi avautua mm. arkeologinen museo.

Kultuuritarjonta kasvaa koko ajan. Malagassa ja ympäristössä on koko kevään puunattu puistoja ja viheralueita uuteen kuntoon. Paikkoja kiillotetaan kesää varten.

Täällä käy etenkin kesäaikaan valtavat määrät risteilyaluksia. Joinain päivinä Malagassa haahuilee tuhansia risteilyturisteja ja se tietää kaupunkiin paljon rahaa.

Eilen luin artikkelin brittilehdestä, jossa Malagaa tituleerattiin uudeksi Barcelonaksi. Malaga ihan oikeasti on kiinnostava matkailukaupunki! Ja se on sitä koko ajan enemmän.

Malaga on kaupunki, jossa voi viettää kaupunkilomaa kulttuuritarjonnan parissa, voi nauttia vanhan kaupungin lumosta ja pääsee rannalle pötköttelemään ja nauttimaan rantalomaa samaan syssyyn.

Kahden tunnin ajomatkan päässä on kolme historiallista kiinnostavaa kaupunkia ja Sierra Nevadan laskettelukeskus. Täällä on pilvin pimein upeita luonnonpuistoja ja lapsille vaikka mitä tarjontaa eläintarhoista vesipuistoihin. Täällä ei aika käy pitkäksi!

Malagaa on kovasti markkinoitu ulkomailla ja mm. Marbellaa yritetään saada myydyksi Amerikkalaisille golfturisteille. Rannikon turistimäärät kasvaa koko ajan ja se tekee hyvää Espanjan taloudelle.

Tänään kävimme itse tutustumassa äskettäin avattuun Centre Pompidou Malagaan. Kaikkihan tietää Pariisissa sijaitsevan Pompidoun ja tämä on ensimmäinen Pariisin ulkopuolella oleva samanmoinen.

Vierailu maksaa 9 euroa per naama ja paikka sijaitsee Malagan satamassa. Museo on auki aina paitsi tiistaisin. Mikäli taide kiinnostaa, niin kannattaa vierailla!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti