Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Vuorten tuolla puolen

Kauniin perjantain kunniaksi teimme pienen ajomatkan vuorten toiselle puolelle ja menimme sinne lenkille.

Kävimme syyskuun puolella samaisessa paikassa vesiputouksella ja huomasimme silloin, että siellä on hyvää lenkkialuetta. Puhumattakaan kauniista maisemista.

Lisäksi halusin nähdä miltä siellä näyttää näin rehevänä kukkivana maaliskuuna, sillä syyskuussa siellä oli hyvin hyvin kuivaa ja värittömämpää.

Siellä oli nyt hyvin vihreää ja kaunista. Vuorten rinteetkin ovat sellaisen vihreän "nukan" peitossa. Kukkivia kasveja oli paljon. Myös Laventelit kukkii niin ihanasti nyt. Tuoksuja on paljon!

Lenkkireitillämme kohtasimme naisen hevosen selässä. Laaksossa on hevostila, joten ei tuo ollut ihmekkään.

Löysimme myös luolan, jonne tosin vaan kurkistimme sisään. Ei parane tuntemattomiin onkaloihin lähteä harhailemaan. Saa vielä kivivyöryn niskaansa.

Ja kurkistelimme hylätyn raunioituneen talon sisälle.

Koiramme pääsi lätsyttämään puroon jalkojaan ja juomaan kirkasta virtaavaa vettä. Olisi ihan tehnyt mieli pulahtaa kylmään raikkaaseen veteen itsekin!

Siitä tulikin mieleeni, että saimme uima-altaamme tyhjennettyä ja pestyä ja se on nyt jo täytettykkin uudella puhtaalla vedellä. Se on kuin uusi! Pääsisiköhän jo ensi kuussa uimaan? Vesi altaassa lämpenee ilman mukaan.

Kaunista viikonloppua kaikille!

2 kommenttia:

  1. :D Hih hih... Toi on vaan niin huvittava tuo kuva, missä ukkosi astelee kohti ton "örkin " suuta! (siltakuvassa aukot on kuin silmät ja suu...)

    VastaaPoista