Sivun näyttöjä yhteensä

tiistai 24. maaliskuuta 2015

Värikästä päivää!

Tänään kävimme aamupäivästä Malagan Guadalhorcen teollisuusalueella ostamassa kännykkälle koteloita. Kolmella eurolla irtosi ja löytyi kivoja värejäkin. Ja minä edelleenkin käytän mielelläni kuoria, jotka kelpaisi pienemmillekkin tytöille. Värikkäitä eläinkuvioita ja sen sellaista.

Tähän postaukseen laitoin mukaan kuvia, jotka olen ottanut tänään. Ne ovat värikkäitä ja värit inspiroi minua. Laitoin aamulla uudet kirpeän väriset tennarit jalkaan ja joogasin värikkäällä kukkakedolla, joka löytyy meidän pihalta.  Ihailin kävelylenkillä kukkasia ja upeaa autokatosta, jonka katto on huumavan tuoksuista sinistä kukkaa. Se oli ihanan kaunis!

Toivottavasti Suomessakin alkaa harmauden jälkeen tulla värejä esiin ja toivottavasti saatte paljon aurinkoisia kevätpäiviä! Auringon valo tuo niin ihanasti värit esiin ja eloon!

2 kommenttia:

 1. Noi tennarit on vaan niin ihanat!!

  Ja voi herran tähden tota viimeisten kuvien kukkaa! Sehän on ihan lupiinin näköinen... Onkohan se lupiini tai joku sen sukulainen? Espanjassahan syödään sellaisia ihme säilyke... no juttuja, jotka kaikkitietävän wikipedian mukaan olis lupiinin siemeniä tai jotain... (altramuces)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös ookkin ihanat tennarit! Ne on sellaiset "huomiokengät" :D
   Se voi olla joku sukulaiskasvi. Näin samanmoisen katokseksi punotun Fuengirolassa, mutta se oli valkoinen. Hyvin huumaava makea tuoksu.

   Poista