Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Sevilla The Style Outlet - Shoppailua

Huomasimme, että Sevillassa on outlet-ostari. Nettisivu lupaili, että siellä myydään tuotteita 30-70% alennuksella. Niinpä päätimme sateisen päivän piristykseksi hurauttaa katsomaan mitä sieltä löytyy.

Sevillaan on meiltä matkaa reilu 200 kilometriä, joten ajomatkaa oli jonkun verran. Espanjassa on kuitenkin isojen kaupunkien välillä hyvät moottoritiet, joten matka sujuu ripeästi kun pyyhältää 120 km tunnissa. Ostari on vähän Sevillan ulkopuolella.

Sieltä löytyy mm. Tommy Hilfiger, Nike, Ralph Lauren, Desigual, Adidas, Clarks, Pull & Bear, Mango, Benetton, El Corte Ingles, Converse, Guess jne.. Että valinnanvaraa on. Siellä on myös laukkuliikkeitä ja pieni kodinkonemyymälä.

Ostin itselleni erittäin kirpeän keltaiset Converset. Ja hyvään hintaan. Oikea hinta oli 66 euroa ja sain ne 32 eurolla!
Miekkonen osti Clarksin nahkakengät hyvään hintaan. Kannatti siis ajella hieman kauemmaksi.

Lisäksi ostin lippiksen auringolta suojaamaan ja mukaan tarttui myös El Corte Inglesin myymälästä uusi paistinpannu.

Ostarissa on pari kahvilaa ja "euronbaari", jossa maksoi kaikki euron. Niin sämpylät kuin kahvitkin.

Jos matkailee Malagassa ja aikoo käydä ihailemassa Sevillan ihanaa kaupunkia, niin shoppailuintoisten kannattaa pysähtyä matkalla täällä! Yhteystiedot löytyy alhaalta kuvista ja tietysti paikan löytää myös googlettamalla.

2 kommenttia:

  1. Ihanat tennarit! Eikä paha hinta Converseiksi. Gran Canarialla on tämän kuvauksen kuuloinen outlet-ostari Las Terrazas. Sielläkin on noita samoja liikkeita sekä mainitsemasi "euronbaari"!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tosissaan ollut paha hinta! Noita euron baareja on näkynyt muuallakin. Meidän lähettyvillä on kans sellainen :)

      Poista