Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 20. maaliskuuta 2015

Auringonpimennys ja uusi käsilaukku

Hoh hoijaa.. Sataa jo kolmatta päivää putkeen. Ja sadetta on luvattu vielä pariksi päiväksi. Tämä ei todellakaan ole Aurinkorannikko tällä hetkellä..

Luin juuri lehdestä, että tämäkin talvi lukeutuu vähäsateisimpiin talviin historiassa. Totta se onkin! Ei täällä juuri ole talvella sadellutkaan, mutta nyt tulee ja kunnolla.

Olin pettynyt, ettei aurinkoa näkynyt ollenkaan. Olisin halunnut nähdä auringonpimennyksen, vaikkakin se olisi näkynyt täällä vain osittain. Onneksi netistä pystyi katsomaan livenä lähetystä Huippuvuorilta. Siellä se näkyi täydellisenä. Oli komean näköinen. Ilmeisesti ensi vuonna on auringonpimennys nähtävillä Aasiassa ja 2017 Amerikassa.

Sateista johtuen päätimme tänäänkin viettää ostarilla aikaa, kun ulkoilu ei onnistu. Huristelimme La Cañadan ostarille. Se on Marbellaa ennen motarin varressa.

La Cañadassa on kauppoja paljon. On kallista ja halpaa. Ostin Mangosta itselleni urheilushortsit kesäisiä joogahetkiä varten.

Ja koska ihana nahkainen käsilaukkuni hajosi pari viikkoa sitten, päätimme kotimatkalla pysähtyä vielä El Corte Inglesiin ostoksille ja katsomaan uutta laukkua. Löytyihän se uusi laukku. Nahkainen kaunis Ralph Lauren. Maksoi enemmän kuin olin ajatellut rahaa laittaa, mutta sitä käyttää monta vuotta eteenpäin. Klassinen malli. Niin kiva!

Toivottavasti sateet alkaisi väistymään, niin pääsisi ulkoilemaan paremmin. Käy tylsäksi pelkkä sisällä olo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti