Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 12. helmikuuta 2015

Sateinen ja kolea Espanja

Meillä on ollut tässä jo useita kylmiä päiviä ja nyt on satanut myös. Koko Espanja tuntuu olevan kylmän kolean massan alla.

Pohjoisessa on tullut edelleen paljon lunta. Siellä on ollut kovia pakkasia. Asturian alueella on annettu keltainen varoitus -10 asteen pakkasista.

Meille Malagan provinssiin annettiin keltainen varoitus rankkasateista.

Että ei Espanja ole nyt kovinkaan lämpimämpi kuin Suomi. Voi miten kaipaankin kuivia lämpimiä päiviä jo! Sisätiloissa vaatteetkin tuntuvat kosteilta. Ilman kunnon lämmitystä kämppä on hyvin kolea ja kosteus ei lähde pois.

Kävimme tänään lounaalla kylällä. Minun merianturani olikin kaksi merianturaa. Voin sanoa, että maha tuli täyteen!
Miekkonen otti kymmenen euron menun, joka sisältää alku-, pää- ja jälkiruuan. Hän söi alkuun mausteista papu-kasviskeittoa. Pääruuaksi espanjalaisia lihapullia ja jälkkäriksi jäätelöä. Itse harvemmin jaksan syödä kerralla muuta kuin vain yhden ruuan kerrallaan.

Ei muuta kuin lämpimiä päiviä odotellessa.. Niin ja on täällä viikonloppuna jotkut karnevaalit! Toivottavasti päästään katsomaan mistä on kyse.

2 kommenttia:

 1. Koleaa on kuulemma ollut Kanarialla asti... Toivottavasti edes kosteus hellittäisi, se viilentää asuntoja inhottavasti.

  Laita sitten raporttia karnevaaleista, Kanarialla karnevaalit alkavat kääntyä kohti loppua jo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu siis Andaluciassa on vissiin vietetty jo viikon ajan karnevaaleja mutta me vasra havahduttiin :) Ehkä menemme huomenna Malagaan katsomaan.

   Poista