Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 1. helmikuuta 2015

Ihanan idyllinen Frigiliana

Teimme tänään sunnuntaisen retken Frigilianan kylään. Frigiliana sijaitsee Malagasta n. 80 kilometriä itään rannikkoa pitkin. Se on Nerjasta muutama kilometri sisämaahan päin.

Frigilianassa on ollut ihmisiä jo tuhansia vuosia sitten. Siellä on ollut niin muinaisia roomalaisia kuin maurejakin.

Tämä viehättävä pikkukaupunki tai kylänen sijaitsee vuorenrinteessä. Vanha osa sijaitsee ylimmäisenä ja sieltä on upeat näköalat laaksoon ja Välimerelle.

Alueella on valtavat määrät hedelmäpuita ja saimme nähdä mantelipuut kukoistuksessaan. On mantelin kukinta-aika.

Auto kannattaa jättää alas. Eikä autolla edes oikein pääse siellä liikkumaan sillä ylös noustaan pieniä kujia pitkin.

Kylä on valkoinen eli tyypillinen Andalucialainen kylä ja siellä on hauskasti värjätty talojen ovet kirkkailla väreillä.

Sieltä löytyy ihania pikkupuoteja, jotka myyvät käsitöitä, saippuoita, käsintehtyjä suklaita.. Itse ostin ihanan tuoksuisen jasmiinisaippuan.

Suosittelen käymään tässä kylässä jos tänne päin sattuu tulemaan. Hyvin kaunis idyllinen kylä jossa elämä tuntuu etenevän hitaasti ja rauhallisesti.

Meillä oli mukavaa, mutta kun palasimme autolle, niin auto ei lähtenyt enää käyntiin. Ei voinut muuta, kuin soittaa vakuutusyhtiöön. He tilasivat meille hinausauton. Nyt meidän kiesi on menossa korjaamolle huomenna. Saas nähdä miten iso lasku paukahtaa...

Hyvä palvelu kyllä vakuutusyhtiöllä. Tilasivat meille myös taksin ja se ei maksanut meille mitään. Päästiin taksilla 80 kilometriä takaisin kotiin.

Huomenna katellaan sitten miten meidän auton käy.

2 kommenttia:

  1. Taas kerran kauniita kuvia ja ihanan näköinen paikka! Aika tosiaan näyttäisi olevan pysähtynyt... Mekin ajeltiin aina Kanarialla alku"keväästä" vuorille katsomaan mantelipuita kukassa, ja niin teki moni muukin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu täällä mantelipuut kukkii tammi-huhtikuussa. Riippuu paikasta. Esim. meidän pihan mantelipuu on myöhään kukkiva :)

      Poista