Sivun näyttöjä yhteensä

perjantai 2. tammikuuta 2015

Tammikuu käynnistyi lämpimänä

Aurinko on hellinyt meitä kovasti. Tänäänkin on ollut kertakaikkisen ihana päivä. Vuosi on siis käynnistynyt valoisissa merkeissä täällä päin.

Vuoden vaihdetta vietettiin ihan kotioloissa syöden ja maisteltiin pari lasillista kuohuvaa. Nukkumassa oltiin kyllä jo ennen rakettien poksahtelua.

Meidän koira ei onneksi ole kovin säikky rakettien suhteen. Kyllä se niitä korvat höröllä kuuntelee, mutta ei panikoi. Yöllä kun pauke alkoi, niin karvakorva kömpi sänkyyn meidän väliin, mutta muuten otti melko rennosti.

Täällä Espanjassa on sellainen perinne, että kun kello lyö kaksitoista pitää syödä joka sekunnin lyömällä viinirypäle. Yhteensä rypäleitä pitää muistaakseni syödä 12. Jos onnistuu, niin tulee ilmeisesti hyvä vuosi.

Käytiin katsomassa Mijas Costassa jokivartta. Puuhastelevat sitä kuntoon. Hyvältä se jo näyttää ja sitä pitkin on varmasti kiva käyskennellä sitten, kun kaikki on valmiina ja ruoho kasvaa siinä.

Näin talvikaudella pistetään hirveästi paikkoja kuntoon kesäkautta varten.

Täällä on vihreää ja kukat kukkii kuin kesällä konsanaan. Vuoren rinteessä tänään lenkillä näin vaikka minkälaisia kukkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti