Sivun näyttöjä yhteensä

sunnuntai 4. tammikuuta 2015

Sunnuntaiset kuulumiset

Tänään on ollut taas hyvin lämmin ja kaunis päivä.
Lueskelin pihalla kirjaa ja nautin auringosta. Itseasiassa tyhmänä poltin jopa itseni hieman. Yllättävän kirkas ja tarttuva tämä talviaurinko.

Pihalla ollessani kuulin kissan naukumista. Onkohan meidän kadun naaraskissa synnyttänyt poikaset jonnekkin pensaaseen? Tämä naaraskissa on koditon ja säännöllisesti poikii pentuja eri pihoille. Edelliset pennut kasvoivat meidän pihalla.

Huomenna illalla ilmeisesti meidän kylällä on tietäjien kulkue. Kyseessä siis on nämä joulukertomuksen kolme itämaan tietäjää. Tietäjät kuuluvat Espanjassa loppiaiseen. Tietäjät tuovat lapsille lahjoja loppiaisena. Jouluna siis ei saada kaikkia lahjoja, vaan loppiaisena lahjojen antamista jatketaan.

Meidän kylällä on siis huomenna illalla kulkue, jossa tietäjät viskovat karkkia lapsille.
Voi olla, että menemme katsomaan sitä.

Tässä kuvia tältä illalta. Kuvasin koiraa ilta-auringossa meidän pihalla. Ruoho on ihanan vihreää. Toisin kuin kesällä, kun se on kuivaa ja palanutta.

2 kommenttia:

 1. Kanariallakin luonto on vihreämpi talvella ja alkukeväästä. Täällä olisi muuten mittarissa ihan kivat lukemat (20-25), mutta etelästä puhaltaa voimakas ja kylmä tuuli jo neljättä päivää putkeen. Onneksi huomenna pitäisi tuulten tyyntyä, niin pääsisi vaikkapa rantsuun auringonottoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti pääset rantsuun :)
   Meillä on nyt ollut tyynet päivät. Täälläkin kun tuulee niin tuulee tosi lujaa.

   Poista