lauantai 20. helmikuuta 2016

Kirjoja ja vaatteita

Käytiin tänään hengailemassa Fuengirolassa.

Miekkonen kävi lääkärintarkastuksessa ajokorttia varten. Hän vaihtaa ajokortin espanjalaiseen ja sitä varten tarvitaan paperi lääkäriltä.

Käytiin myös kirjakaupassa. Vein vaihdossa jo lukemiani kirjoja ja sain neljä uutta (käytettyä) kirjaa tilalle.

Tess Gerritsen ja Ken Follett on molemmat lemppareitani. Rikoksia ja jännitystä!

Hurautettiin vielä Miramarin ostariin ja löysin ihanan farkkuhameen ja pari perustoppia. Tuo farkkuhame on edestä napitettava seiskytlukutyylinen. Niitä oli kaikissa kaupoissa. Taitaa olla tämän kesän juttu. Tykästyin kovasti. Sopii kaikkien toppien kanssa ja maksoi vaan 13 euroa.

Juotiin jättimäiset kahvit shoppailun päälle.

Hyvää viikonloppua!

3 kommenttia:

 1. Tosi kiva hame! Mulla oli äidin nuoruudessaan pitämä valkoinen edestä napitettava ja se tulikin käytettyä ihan loppuun asti! (rupesi kangas kulumaan helmasta puhki...) Olen etsinyt samanlaista kaupoista, mutta vielä en ole löytänyt. Jospas nyt lykästäisi, jos sinäkin olit tuollaisia useammassakin kaupassa nähnyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu napitettavia hameita oli ainakin täällä melkein jokaisessa kaupassa. Farkkukankaalla ja oli niitä jokunen muullakin kankaalla :)

   Poista
  2. Juu napitettavia hameita oli ainakin täällä melkein jokaisessa kaupassa. Farkkukankaalla ja oli niitä jokunen muullakin kankaalla :)

   Poista