perjantai 25. joulukuuta 2015

Jauhoton suklaakakku kruunasi jouluaterian!

Pakko sanoa, että meikäläisten jouluruuat onnistui yli odotusten!

Bataattilaatikko oli todella hyvää. Naudan sisäfilepihvit paistui juuri sopivan puoliraaoiksi ja olivat suussa sulavia.

Graavilohi oli täydellistä ja rosollikin maistui hyvältä.

Iloisin yllätys oli kuitenkin jauhoton suklaakakku!

Se on aivan älyttömän hyvää!

Jännitin vähän, että minkälaista tulee kakusta, joka koostuu vain kananmunasta, tummasta suklaasta, voista ja sokerista, mutta se onnistui.

Googlettelin ruokaohjeita netistä ja tuo suklaakakkuresepti löytyi Suklaapossun blogista http://suklaapossu.blogspot.com.es/2014/12/jauhoton-suklaakakku-vadelmakastikeella.html?showComment=1451044237933&m=1#c1006074689648193778

Itse tein kakun 70% suklaasta ja siitä tuli hyvin rikas. Maku on taivaallisen suklainen.

Koostumus oli eilen vähän "hötömpi", mutta tänään se oli jämäkämpi.

Vadelmakastike oli myös ihanaa. Kannattaa kokeilla tuota reseptiä, etenkin jos olet suklaan ystävä.

Harmittaa, että tuo kakku on kohta syöty. Tahtoo lisää!!

Tänään mennään samalla ruualla, kuin eilen. Huomenna voikin sitten mennä ulos syömään.

Espanjalaiset ei vietä Tapaninpäivää, joten huominen on ihan peruslauantai.

Saattaa olla, että mennään huomenna leffaan katsomaan uusin Star Wars elokuva.

4 kommenttia:

  1. Ihanan näköiset pöperöt teillä! Mä tein suklaataikinapohjalle rahkaleivoksia, jotka sitten kovettuivat hieman liikaa jääkaapissa... No, kyllä niihin hampaat pystyi, kun malttoi odottaa hetken niiden sulamista! :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu hyvää oli ja uusi ähky on päällä taas :D Hyvää joulun jatkoa teille!

      Poista
    2. Juu hyvää oli ja uusi ähky on päällä taas :D Hyvää joulun jatkoa teille!

      Poista
    3. Juu hyvää oli ja uusi ähky on päällä taas :D Hyvää joulun jatkoa teille!

      Poista