maanantai 13. huhtikuuta 2015

Minun paratiisini on 70km Malagasta pohjoiseen

Teimme aamusta reissun Ardalesjärville päin. Emme itseasiassa menneet ihan järville, vaan parkkasimme upean joen varrelle.

Maisemat olivat aivan uskomattoman kauniit. Kaukana näkyi vuoret, vihreää ja värikkäitä kukkia oli kaikkialla ja joki virtasi kimallellen. Samanmoista maisemaa olen nähnyt kesällä Sveitsissä.

Koira lätsytti joessa. Se oli niin onnellinen, kun pääsi mukaan retkelle. Se löysi valtavasti uusia hajuja.

Tämä paikka näytti minun paratiisiltani. Jokaisella meillä on varmasti joku ihannemaisema. Sellainen, jossa voisi olla ikuisesti ja vaan ihailla ympäröivää kauneutta. Tämä paikka oli todella lähellä minun ihannepaikkaani. Sininen taivas, vihreää, paljon kukkia, vuoret ja vettä.

Sen lisäksi, että siellä oli hyvin kaunista, niin siellä myös tuoksui ihanalle. Ja mikä ihmeellisintä, joessa eli kilpikonnia. En saanut niistä kuvaa, mutta siellä ne uiskenteli. 

Käykää täällä jos tulette Costa del Solille. Ei kannata jämähtää rannikon turistiruuhkiin. Autolla hurauttaa vajaassa tunnissa Ardalesjärville ja pääsee ihailemaan alueen kauneutta. Kesäaikaan täällä ei tietenkään ole niin värikästä ja rehevää, mutta talvella ja keväällä on upeaa.

Tässä alla kuvamateriaalia meidän retkeltämme.

2 kommenttia:

  1. Vitsi, mikä väriloisto... Jami varmaan yritti napata kilppareita... ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei se oikeastaan huomannut niitä :) Oli kyllä ihana paikka!

      Poista