Sivun näyttöjä yhteensä

torstai 26. helmikuuta 2015

Shoppailua, simpukoita ja räjähtäviä otsasuonia

Menimme tänään Mijas Costassa sijaitsevaan ostariin Miramariin ostoksille.

Tuli ostettua pari edullista kirkkaan väristä rantapyyhettä kesää varten. Lisäksi mukaan tarttui hihaton toppi ja hiusten hoitotuotteita. Miramariin on nyt auennut myös terveyskauppa Holland & Barrett. Kaikki jotka minua tuntee ja jotka ehkä ovat lukeneet blogiani aiemmin tietävät, että intoilen kaikenlaisista superfoodeista, vitamiineista ja terveysherkuista.

Tuossa kaupassa oli ihan älyttömän hyvät valikoimat. Siellä oli tuotteita joista edes en ollut kuullut!

Terveystuotteet ovat usein hintavia ja myös täällä Espanjassa ne eivät ole erityisen edullisia. Mukaani tarttui kuitenkin B-vitamiinia (vanhat lopussa) sekä eteerisistä öljyistä laventelin tuoksu. Miekkoselle ostettiin vihreäteekapseleita ja jotain leväkapseleita. Hänellä on kilpirauhasongelmia joten leväkapseleista saa ainakin kilpparia buustaavaa jodia.

Olisin voinut ostella vaikka mitä, mutta aion ensin miettiä mitä todella haluaisin seuraavaksi kokeilla ja sitten teen hankinnan. Olisin kyllä Mancha-teetä halunnut kokeilla, mutta sitä ei ollutkaan.

Haimme matkalla myös Wortenista (kodinkoneliike) miekkosen tilaaman uuden kannettavan tietokoneen. Kotiin tultuamme huomasimme, että kone ei lähde käyntiin. Mentiin takaisin liikkeeseen valittamaan rikkinäisestä koneesta ja konetta tutkailtuaan  myyjämies sanoi, että saadaksemme rahat takaisin meidän on mentävä kotiin ja tulostettava heidän sivultaan kaavake ja tulostettava maksusta tosite. Hän ei kuulemma muka voinut sitä kaavaketta antaa..

No se kaavake ei ollut ihan helppo löytää. Kuitenkin saimme paperit kuntoon ja ajoimme taas yli 10 kilsaa Worteniin. No, olisi pitänyt arvata ettei asiat sillä ollut selvä. Wortenissa ei sattunut olemaan yhtään työntekijää kuka osaisi summan palauttaa. Meinasi otsasuoni hieman ratketa. Eli huomenna jälleen ajellaan Worteniin ja toivotaan, että sieltä nyt saisi palvelua.

Wortenista hurautimme koiran kanssa iltalenkille rantsuun. Löysin hienoja kierresimpukoita. Meri oli viskellyt niitä rannalle oikein urakalla.

Kotiin tultuamme laitoin laventelin tuoksuista öljyä tuoksukynttilään. Laventelin tuoksun pitäisi rauhoittaa joten se oli meille tarpeen Wortenin jälkeen.

Ah ja auringonlasku oli tänään UPEA! Muutenkin ilta on ollut ihanan lämpöinen +18 astetta.

Tässä alla kuvatuksia tältä päivältä. Hyvää yötä!

2 kommenttia:

 1. Ah, espanjalainen asioidenhoito / paperienpyörittely.... En todellakaan kaipaa sitä! Toivotaan, että huomenna onnistaa.

  On muuten tyytväisen näköinen koiruus tossa rantakuvassa! Ja upea auringonlasku...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Just niin! Espanjassa mikään asia ei koskaan oikein hoidu yhdellä käynnillä. Kaikki tehdään pitkän kaavan mukaan. Joskus se vähän pännii :D

   Koira on tyytyväinen vaikka se vähän jännittääkin aaltoja. Rannalta tultua Jami söi mehevän sääriluun, joten sillä oli hyvä päivä

   Poista