perjantai 19. joulukuuta 2014

Pieni ruokapostaus + hyvä gluteeniton olut

Minulta on kyselty eräästä kalasta, jota olen kehunut. Se on yksi lempikaloistani ja siitä saa niin helposti hyvää.

Se kala on Dorada (kultaotsa-ahven).
Laitan tähän mukaan kuvan doradasta, jotta käypi ilmi minkä näköisestä kalasta on kyse. Valmistin tänään uunissa doradaa. Se ei paljoa muuta kaipaa kuin merisuolaa, sipulia ja vaikkapa ruohosipulia. Täällä tuo ahven maksaa normaalisti n. seitsemisen euroa kilo, mutta sitä myydään usein myös viiden kuuden euron hinnalla. Ihan älyttömän hyvä kala!

Tänään kalatiskillä näin kaiken sen kala ja rapu paljouden keskellä myös piikkipalloja. En tiedä mitä ne olivat. Merisiilejä? Miten niitä kokataan? Täytyy huvikseen googlata. Niistäkin on tässä kuvamateriaalia.

Kolmanneksi pakko kehua hyvää GLUTEENITONTA olutta! Gluteenille herkistyneet ja keliaakikot voivat tosiaan tätä nautiskella. Hyvänmakuinen espanjalainen olut. Kiva oli saunan päälle maistaa pitkästä aikaa kylmää olutta. Jos tätä Suomessa myydään, niin sitä kaipaavat kokeilkaa! Kuva alempana. Oluen nimi on Ambar ja pullossa lukee että se on keliaakikoille sopivaa gluteenitonta olutta.

Ei muuta kuin hyvää viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti