torstai 27. marraskuuta 2014

Tornado Malagan edustalla!!!

Lähdimme hurjasta sateesta huolimatta viemään rikkinäistä pesukonettamme kierrätyskeskukseen ja pääsimme todistamaan luonnon erityistä showta!!

Ajaessamme sillalla kohti Malagaa katsahdin meren päälle ja huomasin mustasta pilvestä alaspäin venyvän suppilon. Sanoin miekkoselle, että ihan kuin tornado olisi syntymässä. Ja syntyihän se!! En ole koskaan moista nähnyt, enkä uskonut sitä näkeväni Välimerellä.

Se syntyi, venyi meren pintaan saakka ja kaappasi merivettä pyöritettäväkseen. Se pöllytti merta mukanaan tovin.

Sääli, että minulla oli vain kämäinen kännykkäkamera ja olimme liikkuvassa autossa, joten kuva materiaali on heikkolaatuista.

Tänne on luvattu myrskyä huomiseen saakka. Isoja sateita ja salamointiakin nähtiin.

Nyt kun katsoin uutisia ja sosiaalista mediaa, niin tuo tornado oli F1 luokan tornado ja se repi Torremolinoksessa ja Malagassa kattoja, puita irti, tuhosi huoltoaseman ja repi mainoskyltit rinteistä. Enpä olisi uskonut moista näkeväni Espanjassa. 

4 kommenttia:

 1. Hui ja vau! En oo ikinä nähny tommosta! Kanarialla oli jo ihan tarpeeks "ooooo.." jos näki salamointia...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ei tuo tyypillistä ole täällä.. Se tosiaan repi kattoja ja puita. Me näimme sen vaan merellä, mutta oli se kulkenut maata pitkinkin just ennen kuin me osuimme sinne. Aika hurja!

   Poista
 2. Hurjan näköinen vaikka olikin kännykuva! Kuulimme uutisista tuosta myrskystä mutta täällä Barcelonassa tuuli ja satoi vain kovaa -siinä kaikki.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, "meidän" tornadosta oli uutisissa ja teki se vähän tuhojakin. Enpä olisi uskonut täällä moista näkeväni!

   Poista