Sivun näyttöjä yhteensä

maanantai 17. marraskuuta 2014

Superfood ostoksilla Fuengirolassa

Viikonloppu meni rauhallisissa merkeissä. Kelit ovat olleet viileät ja pari päivää on tuullut todella rajusti. Viime yönä ja tänään aamulla myrskytuuli repi oikein hurjana. Silti on ollut aurinkoista.

Tänään pyrähdimme Fuengirolaan. Kävimme Centro Finlandiassa katsomassa myyjäisten tarjontaa. Centro Finlandiahan on suomalainen ostoskeskus tuossa Fuengirolassa. Siellä on palveluita ja liikkeitä suomenkielellä. Sieltä voi käydä myös kyselemässä suomenkielisiä retkiä eri puolelle Andaluciaa.

Me emme löytäneet sieltä mitään erityistä, mutta jatkoimme kävellen etsimään Bio Casa nimistä luontaistuotekauppaa. Se löytyikin Avenida de Mijas kadulta. Tarkoitukseni oli ostaa vehnänorasjauhetta, sillä Suomesta ostamani varasto alkoi huveta.

Ja sieltähän sitä vehnänorasta löytyi! Kaupassa oli erinomainen valikoima luomua, luonnontuotteita ja superfoodeja. Löytyi myös englantia osaava myyjä. Suosittelen käymään jos kaipailee elimistöönsä näitä tuotteita.
250 grammaa vehnänorasta maksoi 20 euroa. Aika lailla saman verran kuin Suomessakin. Ei nämä ihan ilmaisia ole.

Vehnänorasjauhe on tosiaan kuulunut jo ainakin vuoden aamurutiineihini. Kun herään, sekoitan 1-2 teelusikallista vehnänorasjauhetta puoleen litraan vettä ja juon sen yhdellä kulauksella D-vitamiinin, C-vitamiinin ja monivitamiinin kera. Sillä se päivä käynnistyy. Siitä sitten lenkille koiran kanssa ja sen jälkeen tuhti aamupala, joka on yleensä juustomunakasta ja kefiiriä/jugurttia sekä kahvia.

Vehnänoras puhdistaa elimistöä. Ravitsee ja antaa energiaa. Se on superfood!

Niin ja vinkkinä, että jos kaipaa edullisia ja vahvoja vitamiineja, niin netissä on amerikkalainen verkkokauppa, iherbs, josta saa tilattua kätevästi ja halvalla vitamiineja. Ja ne on ihan turvallisia ja aitoja. Sieltä tilasin maitohappobakteereita ja vahvoja D-vitamiineja.

Vaikka täällä eteläisessä Espanjassa aurinko paistaa, niin talvikaudella jopa täällä voi tulla D-vitamiini vajausta.

2 kommenttia:

  1. Kiitos ihanista kuvista. Mielellään katsellaan kesäkuvia täällä Suomen Hailuodossa. On pimeää, päivän pituus 6 tuntia. Tuulee, ei lunta. Ulkona kaikki on "kuollutta", ei kukan kukkaa.
    Nauti elämästä! terkuin Riitta

    VastaaPoista
  2. Kiitos palautteesta! Voin kuvitella Suomen marraskuun. Se on tuttua. Marraskuuta itse kutsuin Suomessa "kuoleman kuukaudeksi" kun kaikki on väritöntä ja pimeää. Mutta pian se päivä pitenee taas! Jopa siellä pohjolassa. Hailuoto on varmasti kesällä ihana!

    VastaaPoista