Sivun näyttöjä yhteensä

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

Päivä Malagassa

Heräsimme hyiseen kylmyyteen tänään. Mittari näytti 12 astetta lämmintä ja kylmä pohjoistuuli puhalsi hurjana. Nytkö se talvi alkoi?

Lähdimme aamupäivästä Malagaan hengailemaan ja piti oikein miettiä mitä laittaa päälle. Pitkästä aikaa.

Ja kyllä sitä tosiaan piti laittaa housut ja nahkatakki sekä umpikengät. Ekaa kertaa yli puoleen vuoteen.

Malagassa kävimme muun muassa Lushilla ostamassa shampoota ja kahvittelimme. Terassille paistoi aurinko, joten hyvin pystyi istumaan ulkona ja nautiskelemaan cafe con lechet.

Malagan satamassa oli useampi risteilyalus ja paljon turisteja oli liikkeellä näin marraskuussakin.

Joulujuttuja on tullut jo myyntiin kaikkialle. Innostuin itsekin hypistelemään koristeita. Täytyy alkaa tekemään hankintoja pikkuhiljaa. Päätin, että pieni muovikuusi hankitaan meillekkin ja se laitetaan valmiiksi jo joulukuun alussa. Sitten saa ihailla kimallusta ja kuusta koko kuukauden. Vanhemmiten innostun joulusta enemmän ja enemmän, mutta silti en siedä jouluhössötystä ja tykkään viettää joulua rauhassa ilman stressiä ja mielellään ihan omassa porukassa.


2 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Aika reipas tiputus lämpötilassa sun aiempiin teksteihin verrattuna.

  Musta toi appelsiinipuukuva on jotenkin koominen; vaikka olen niitä itsekin nähnyt yhden jos toisenkin kerran, musta on edelleen jotenkin absurdi ajatus, että puussa kasvaa appelsiineja... Joo tiedän, oon vähän.... :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on nuo appelsiinit veikeitä suomalaisen silmissä :) Viileämpää on. Pyörii 18-20 asteen välillä pvällä. Aamulla on tosi hyytävää ja pimeän tullen.

   Poista